Η Lockton προσέλαβε τον John Nahas ως αντιπρόεδρο και σύμβουλο κυβερνοαπειλών στην ομάδα της επικεντρωμένη στην κυβερνοασφάλεια και την τεχνολογία.

Στην ανακοίνωσή της, η μεγαλύτερη ιδιωτική ασφαλιστική μεσιτική εταιρεία στον κόσμο τόνισε την πάνω από 15ετή εμπειρία του John Nahas στη συμβουλευτική για τον κυβερνοχώρο και τη διαχείριση κινδύνου.

Δείτε ακόμη: Νέες κυβερνοαπειλές για τα Cloud συστήματα και πώς θα τις μετριάσετε

Ως ειδικός στις αξιολογήσεις κυβερνοασφάλειας και το σχεδιασμό στρατηγικών αντιμετώπισης περιστατικών, τα προσόντα του περιλαμβάνουν οκτώ χρόνια υπηρεσίας στη Marsh, καθώς και μια σημαντική θητεία στη Sony Corporation.

Στον νέο του ρόλο, ο John Nahas θα συνεργάζεται στενά με τους μεσίτες κυβερνοασφάλειας και τεχνολογίας της Lockton, καθώς και με τους συναδέλφους του στον τομέα των αξιώσεων και άλλους συμβούλους κινδύνου, για να προσφέρει προηγμένες στρατηγικές διαχείρισης κυβερνοαπειλών και ετοιμότητας στους πελάτες.

Η Michelle Faylo, επικεφαλής στον κυβερνοχώρο και τεχνολογία των ΗΠΑ στο Lockton, τόνισε: «Η εκτενής γνώση του John σχετικά με τους κινδύνους στον κυβερνοχώρο και την ασφάλεια των πληροφοριών θα είναι ένα πολύτιμο πλεονέκτημα για κάθε επιχείρηση των πελατών μας. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία διαχείρισης κινδύνου στους πελάτες μας, και ο John θα τους βοηθήσει να παραμείνουν στην πρωτοπορία των βέλτιστων πρακτικών στον κυβερνοχώρο».

«Οι γνώσεις του John στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, σε συνδυασμό με την αφοσίωσή του να επιφέρει θετική αλλαγή για τους πελάτες μας, είναι ο λόγος που είμαστε ενθουσιασμένοι που τον έχουμε στην ομάδα μας».

Διαβάστε περισσότερα: Η NRF Αυστραλίας προσέλαβε νέα επικεφαλής κυβερνοασφάλειας

Στο μεταξύ, σε μια άλλη ενημέρωση από τη διοίκηση, ο Lockton ανακοίνωσε ότι ο Josh Korzon ανέλαβε τον ρόλο του επικεφαλής επιχειρησιακού διευθυντή για τη βορειοανατολική περιοχή τον περασμένο μήνα, μετά την προαγωγή του Tim Ryan στη θέση του προεδρεύοντος για τις επιχειρήσεις των ΗΠΑ.

Ο Ryan επαίνεσε την ηγεσία της Korzon, δηλώνοντας: «Για σχεδόν μια δεκαετία, ο Josh έχει καθοδηγήσει τη στρατηγική αφοσίωσης των πελατών μας, συνεργαζόμενος για την ανάπτυξη του οράματός μας για το μέλλον και παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην εφαρμογή του σε ολόκληρη την περιοχή. Είμαι σίγουρος ότι η εμπειρία και η τεχνογνωσία του θα συνεχίσουν να καθοδηγούν την επιτυχία μας.»

Όσον αφορά τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Lockton, τώρα έχει την ευθύνη να επιβλέπει την μεγαλύτερη περιοχή του μεσίτη.

Δείτε επίσης: Συμβουλές Κυβερνοασφάλειας για Ταξίδια

«Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να ηγηθώ της αμερικανικής επιχείρησης της Lockton, μιας εταιρείας που βασίζεται σε αξίες με τις οποίες είμαι υπερήφανος να συνδέομαι εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες», δήλωσε ο Ryan τον Αύγουστο.

Πηγή: insurancebusinessmag