Η εφαρμογή Google Home, ένας κεντρικός κόμβος για τον έλεγχο των έξυπνων συσκευών, φαίνεται έτοιμη για μια σημαντική αναμόρφωση. Η Google φαίνεται να αναγνωρίζει ότι τα έξυπνα σπίτια γίνονται όλο και πιο περίπλοκα, με τους χρήστες να συγκεντρώνουν μια ποικιλία συνδεδεμένων συσκευών. Για τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη, η επερχόμενη έκδοση της εφαρμογής Google Home φημολογείται ότι περιλαμβάνει μια λειτουργία γραμμής αναζήτησης και μια νέα θέματα στο Material You.

Δείτε επίσης: Έρχονται νέες συντομεύσεις στο Google Search Widget;

Η προσθήκη μιας γραμμής αναζήτησης στην εφαρμογή Google Home, θα κάνει τη διαδικασία εντοπισμού μιας συγκεκριμένης συσκευής ανάμεσα σε μια ομάδα συνδεδεμένων συσκευών πολύ πιο εύκολη. Αυτή η αλλαγή είναι ιδιαίτερα σημαντική για χρήστες που έχουν επενδύσει πολλά στην τεχνολογία έξυπνου σπιτιού και έχουν μια μακρά λίστα συσκευών για διαχείριση. Η νέα γραμμή αναζήτησης, που αναμένεται να εμφανιστεί στην κορυφή της καρτέλας Συσκευές, θα εξαλείψει την ανάγκη για ατελείωτο scrolling και θα βελτιώσει τον έλεγχο του έξυπνου σπιτιού.

Δείτε ακόμα: Το Pixel Stand 2 εξαφανίζεται από το Google Store

Το Material You είναι μια άλλη πολυαναμενόμενη λειτουργία που έρχεται στην εφαρμογή Google Home. Αυτή η μηχανή δυναμικής θεματοποίησης θα τραβήξει χρώματα από την ταπετσαρία σας και θα τα

εφαρμόσει σε όλη την εφαρμογή, δημιουργώντας μια πιο εξατομικευμένη και οπτικά συνεκτική εμπειρία. Η μετάβαση στο θέμα Material You θα ευθυγραμμίσει επίσης την εφαρμογή Google Home με την ευρύτερη γλώσσα σχεδιασμού της Google, παρέχοντας μια πιο απρόσκοπτη και αισθητικά ευχάριστη εμπειρία σε όλες τις συσκευές Android.

Αν και αυτές οι ενημερώσεις δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα από την Google, η παρουσία τους στην πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής υποδηλώνει ότι η κυκλοφορία τους είναι κοντά. Ωστόσο, καθώς ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια μιας ανάλυσης APK, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα φτάσουν στην τελική έκδοση.

Δείτε επίσης: Google Photos: Βελτιωμένη αναζήτηση και δοκιμή του “Ask Photos”

Τούτου λεχθέντος, αυτές οι αλλαγές αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για το Google Home και αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της εταιρείας να βελτιώσει την εμπειρία του έξυπνου σπιτιού. Με έμφαση στη βελτιωμένη χρηστικότητα και την εξατομίκευση, η Google ανοίγει το δρόμο για ένα μέλλον όπου η διαχείριση του έξυπνου σπιτιού σας είναι εύκολη και ευχάριστη.

Πηγή: phonearena