Όπως πολλοί μεγάλοι λιανοπωλητές, η Amazon έχει τη δική της αποκλειστική εφαρμογή. Πρόσφατα, η εφαρμογή Amazon για Android είδε ορισμένες ενημερώσεις, με την ενσωμάτωση του βοηθού αγορών Rufus AI.

Δείτε επίσης: Το Prime Video της Amazon βελτιώνει την εμπειρία χρήστη

Στα τέλη Αυγούστου, ο βοηθός αγορών τεχνητής νοημοσύνης της Amazon, Rufus AI, άρχισε να κυκλοφορεί στους πελάτες των ΗΠΑ. Ωστόσο, μια νέα αναφορά αποκαλύπτει ότι με την τελευταία ενημέρωση εφαρμογής, φαίνεται ότι το εργαλείο AI γίνεται διαθέσιμο σε ακόμη περισσότερες συσκευές. Εάν δεν βλέπετε ακόμη τις αλλαγές, δοκιμάστε να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή και να την ανοίξετε ξανά.

Όταν ενεργοποιείτε την εφαρμογή Amazon στο Android, θα δείτε μερικές νέες αλλαγές, όπως μια πιο κομψή γραμμή αναζήτησης, ενώ δεν υπάρχει η μπλε κλίση που όλοι έχουμε συνηθίσει εδώ και χρόνια. Το επάνω τμήμα είναι πλέον πολύ πιο λεπτό, με συμπαγείς καρτέλες για τις κατηγορίες καταστημάτων και μία πιο χαμηλών τόνων απεικόνιση τοποθεσίας παράδοσης.

Δείτε ακόμα: Το Amazon Prime Day συνδέεται με τραυματισμούς πολλών εργαζομένων

Τα στοιχεία που προβλήθηκαν πρόσφατα συνδυάζονται πλέον σε διαφημίσεις banner και υπάρχει ένα νέο εικονίδιο Rufus στην κάτω γραμμή πλοήγησης. Πατώντας το, έχετε άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες για προϊόντα ή υπηρεσίες. Το Rufus AI διευκολύνει τη γρήγορη σύγκριση προϊόντων, κάτι που είναι αρκετά βολικό, καθώς η προβολή ενός προϊόντος της εφαρμογής Amazon μπορεί να είναι λίγο περιοριστική.

Οι περισσότερες από τις άλλες ενημερώσεις είναι πολύ μικρές και περιστρέφονται γύρω από το νέο εργαλείο AI. Για παράδειγμα, όταν ελέγχετε ένα προϊόν, μπορεί να παρατηρήσετε μια μικρή επεκτάσιμη καρτέλα που σας επιτρέπει να κάνετε ερωτήσεις ή να βρείτε γρήγορες απαντήσεις σχετικά με αυτό. Όλα τα άλλα, όπως οι πληροφορίες του λογαριασμού σας και οι συνήθεις λειτουργίες, είναι σχεδόν αμετάβλητα από τις προηγούμενες εκδόσεις της εφαρμογής Amazon Android.

Δείτε επίσης: Google και Amazon χάνουν εργαζόμενους λόγω Ισραήλ

Αυτή η μικρή προσαρμογή στην εφαρμογή θα πρέπει να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για τους χρήστες, ειδικά με το νέο κουμπί Rufus, το οποίο μπορεί πραγματικά να μειώσει τον χρόνο που αφιερώνεται στην περιήγηση. Η Amazon εργάζεται τελευταία σε διαφορετικά έργα τεχνητής νοημοσύνης και το Rufus είναι μόνο ένα από αυτά. Η εταιρεία ετοιμάζεται επίσης να κυκλοφορήσει μια υπερτροφοδοτούμενη έκδοση της Alexa αργότερα αυτό το φθινόπωρο, αλλά αυτή η ενισχυμένη με τεχνητή νοημοσύνη Alexa μπορεί να κοστίζει έως και 10 $ το μήνα. Μην ανησυχείτε όμως. Το κλασικό Alexa θα εξακολουθεί να είναι δωρεάν για χρήση.

Πηγή: phonearena