Η σειρά τηλεφώνων iPhone 16, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή, περιλαμβάνει το iPhone 16 Pro Max, το οποίο προσφέρει πληθώρα βελτιώσεων.

Δείτε ακόμη: iPhone 16 Pro: Η ζήτηση είναι χαμηλότερη από το αναμενόμενο

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της συσκευής είναι το νέο αποκλειστικό κουμπί κάμερας, που διευκολύνει τη λήψη φωτογραφιών. Διαθέτει έναν ευρυγώνιο φακό 48 megapixel, ο οποίος προσφέρει εικόνες με εξαιρετική ευκρίνεια. Επιπλέον, υποστηρίζει εγγραφή βίντεο σε 4K με 120 fps, αν και πολλοί χρήστες προτιμούν χαμηλότερη ποιότητα για πιο εύκολη κοινή χρήση.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι καλύτερη από ποτέ, προσφέροντας έως και 33 ώρες αναπαραγωγής βίντεο, χάρη στον επεξεργαστή A18 Pro και τη μεγαλύτερη μπαταρία. Η ταχύτητα φόρτισης με MagSafe έχει αυξηθεί, επιτρέποντας φόρτιση έως 50% σε μόλις 30 λεπτά με τον κατάλληλο φορτιστή. Οι οθόνες των φετινών μοντέλων Pro είναι ελαφρώς μεγαλύτερες και διαθέτουν υψηλό ρυθμό ανανέωσης, εξασφαλίζοντας ομαλή κύλιση. Αν και η Apple προβάλλει το Apple Intelligence, οι νέες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης

θα κυκλοφορήσουν μόνο αργότερα φέτος.

Apple Intelligence

Διαβάστε σχετικά: Apple: Επιβεβαιώνει ότι όλη η σειρά iPhone 16 θα διαθέτει 8 GB RAM

Ελλείψει του Apple Intelligence, εξετάζονται διάφορες beta λειτουργίες με ποικίλα αποτελέσματα. Η Apple ανακοίνωσε πωλήσεις iPhone ύψους 39,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το τρίτο οικονομικό τρίμηνο, καταγράφοντας μείωση 1% σε σύγκριση με πέρυσι.

Οι περιλήψεις email που παρέχει η Apple Intelligence είναι ακριβείς, αλλά διατίθενται αποκλειστικά στην εφαρμογή Mail της Apple. Όσον αφορά τις ειδοποιήσεις, οι περιλήψεις είναι μέτριες και ενίοτε περιττές. Παρά ταύτα, το Apple Intelligence καταφέρνει να συνοψίζει αποτελεσματικά σημαντικές πληροφορίες, όπως είναι οι ειδοποιήσεις από παιδικούς σταθμούς.

Δείτε περισσότερα: iOS 18: Η εφαρμογή Phone αναβαθμίζεται με Apple Intelligence

Πηγή: cnbc