Το πιο πρόσφατο smartphone της Umidigi, το G100, περιγράφεται ως “ο ιδανικός συνδυασμός κομψής σχεδίασης, εντυπωσιακής οθόνης και απρόσκοπτης απόδοσης.”

Έχει πάχος 8,1 mm και διαθέτει επίπεδο πλαίσιο, κάτι που είναι πλέον αναγκαίο για κάθε smartphone. Θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα: Rock Black, Lake Green, Interstellar Blue και Starry White.

Δείτε επίσης: Η Honor παρουσιάζει το νέο πτυσσόμενο smartphone Magic V3!

Διαθέτει οθόνη 6,9 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, τροφοδοτούμενη από το chipset Unisoc T615, σε συνδυασμό με μνήμη RAM έως 8 GB. Η συσκευή διαθέτει μια εντυπωσιακή μπαταρία 6.000 mAh, που εξασφαλίζει μακρά διάρκεια ζωής με μία μόνο φόρτιση. Όσον αφορά την φόρτιση, το τηλέφωνο υποστηρίζει ενσύρματη αναγκαία φόρτιση 20W.

Το Umidigi G100 διαθέτει κύρια κάμερα 50 MP

, κάμερα macro 2 MP, αισθητήρα βάθους 2 MP και selfie camera 16 MP. Επιπλέον, περιλαμβάνει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι, τεχνητή νοημοσύνη (AI) για ξεκλείδωμα προσώπου, NFC, υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και διαφημιζόμενη αύξηση έντασης 200% σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα.

Διαβάστε ακόμη: Η Honor ξεπερνά τις πωλήσεις smartphone της Samsung

Αυτές είναι όλες οι λεπτομέρειες που έχει αποκαλύψει η Umidigi μέχρι στιγμής. Ωστόσο, οι πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα δεν έχουν ακόμα δημοσιευθεί.

Πηγή: gsmarena