Στο τελευταίο της Galaxy Unpacked event, η Samsung αποκάλυψε το πρώτο της έξυπνο δαχτυλίδι, το Galaxy Ring, το οποίο προκάλεσε ενθουσιασμό μεταξύ των χρηστών και τώρα λέγεται ότι μπορεί να έρθει σε ακόμη περισσότερα μεγέθη.

Η φήμη κυκλοφόρησε από τον γνωστό tipster, Max Jambor, ο οποίος ανέφερε στο X ότι η Samsung σχεδιάζει να προσφέρει δύο ακόμη επιλογές μεγέθους για το Galaxy Ring, συγκεκριμένα τα μεγέθη 14 και 15.

Δείτε επίσης: Το Galaxy Ring λειτουργεί με τηλέφωνα Android αλλά με μία προϋπόθεση

Επί του παρόντος, το Galaxy Ring διατίθεται σε 9 μεγέθη (5 έως 13). Με την προσθήκη μεγαλύτερων μεγεθών, το δαχτυλίδι θα μπορεί να φορεθεί και από άτομα με μεγαλύτερα χέρια. Αυτή η κίνηση θεωρείται έξυπνη από τη Samsung, καθώς διασφαλίζει ότι περισσότεροι χρήστες θα μπορούν να αγοράσουν το δαχτυλίδι.

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε το Galaxy Ring αλλά δυσκολεύεστε να αποφασίσετε το μέγεθος, η Samsung προσφέρει ένα κιτ μέτρησης. Το μέγεθος ενός τυπικού δαχτυλιδιού σας μπορεί να μην είναι ενδεικτικό, καθώς το έξυπνο δαχτυλίδι της Samsung διαθέτει κάποιους αισθητήρες. Γι’ αυτό το Sizing Kit περιλαμβάνει δείγματα όλων των διαθέσιμων μεγεθών. Είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε το κιτ για να εξασφαλίσετε την τέλεια εφαρμογή πριν την αγορά σας.

Δείτε επίσης: Το Smart δαχτυλίδι Evie φροντίζει για την υγεία των γυναικών

Samsung Galaxy Ring

Το Galaxy Ring διαθέτει κομψό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό και διατίθεται σε τρία χρώματα: Titanium Silver, Titanium Gold, Titanium Black.

Το Galaxy Ring είναι ο ιδανικός σύντροφος για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και ταυτόχρονα τόσο άνετο που ξεχνάτε πως το φοράτε. Παρέχει μια σειρά από μετρήσεις ευεξίας και φυσικής κατάστασης, βοηθώντας σας να παρακολουθείτε καλύτερα την υγεία σας και να φροντίζετε τον εαυτό σας με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Δείτε επίσης: CES 2024: Η Amazfit παρουσίασε το έξυπνο δαχτυλίδι Helio Ring

Με την αγορά wearables να αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, ο ανταγωνισμός είναι έντονος μεταξύ των εταιρειών που διεκδικούν την προσοχή των καταναλωτών. Αν ισχύει ο ισχυρισμός για περισσότερα μεγέθη στο Galaxy Ring, η Samsung μπορεί να αποκτήσει ένα πλεονέκτημα έναντι άλλων έξυπνων φορητών συσκευών, προσφέροντας στους χρήστες περισσότερες επιλογές προσαρμογής και εξατομίκευσης. Αυτή η κίνηση θα μπορούσε να προσελκύσει νέους χρήστες που προηγουμένως αποθαρρύνονταν από το περιορισμένο μέγεθος.

Πηγή: www.phonearena.com