Η Blackpanda, μια εταιρεία κυβερνοασφάλειας που ειδικεύεται στην αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών με έδρα τη Σιγκαπούρη, διαθέτει 6,7 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση από τους Singtel Innov8, Gaw Capital Partners και WI Harper Group.

Με αυτή τη χρηματοδότηση, ο συνολικός γύρος της σειράς Α της εταιρείας φτάνει τα 21,7 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Δείτε περισσότερα: Η Μαλαισία ενισχύει την Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση & Κατάρτιση

Η νέα χρηματοδότηση θα επιταχύνει την επέκταση της Blackpanda σε όλη την Ασία και θα ενισχύσει τη λύση ασφάλειας στον κυβερνοχώρο IR-1. Η Blackpanda προσφέρει λύσεις που βοηθούν τις επιχειρήσεις να προετοιμαστούν, να αντιδράσουν και να ανακάμψουν από κυβερνοεπιθέσεις.

Η IR-1 καλύπτει ολόκληρο τον κύκλο ζωής των κυβερνοεπιθέσεων, εξασφαλίζοντας ετοιμότητα μέσω υπηρεσιών προετοιμασίας για περιστατικά, ενισχυμένων από προληπτική διαχείριση επιφανειών επίθεσης (ASM). Παρέχει επίσης 24/7 υποστήριξη για την ταχεία αντίδραση σε περιστατικά και αυτοματοποιημένη πρόσβαση στην οικονομική ανάκαμψη μέσω ολοκληρωμένης Cybersecurity.

Αυτή η προσέγγιση απλοποιεί τη διαχείριση της κυβερνοασφάλειας, μειώνει το κόστος και προσφέρει στις επιχειρήσεις άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες προστασίας και αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Διαβάστε επίσης: Η σκοτεινή πλευρά της κουλτούρας των Influencers – Όταν η φήμη μετατρέπεται σε στόχο για κυβερνοέγκλημα

«Με την αυξανόμενη ζήτηση για οικονομικά αποδοτική και αποτελεσματική διαχείριση περιστατικών στον κυβερνοχώρο σε όλη την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, βλέπουμε μια σημαντική ευκαιρία για την τοπικά εστιασμένη σουίτα προϊόντων της Blackpanda να επεκταθεί και να αναπτυχθεί στην αγορά», δήλωσε ο Wan Kum Tho, MD. Investments, APAC της Singtel Innov8.

Η Blackpanda συνεργάζεται με μεγάλους παρόχους τηλεπικοινωνιών ως στρατηγικούς εταίρους για τις λύσεις κυβερνοπροστασίας της στην Ασία, συμπεριλαμβανομένων των Singtel, Macroview (μέλος του ομίλου HGC) και Companhia de Telecomunicações de Macau (CTM).

Δείτε ακόμη: Το macOS Sequoia έχει προκαλέσει προβλήματα σε εργαλεία κυβερνοασφάλειας

Τον Ιανουάριο του προηγούμενου έτους, η Blackpanda είχε ήδη εξασφαλίσει 15 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ στον γύρο χρηματοδότησης της Series A, με επικεφαλής τους Primavera Venture Partners και Gaw Capital Partners.

Πηγή: e27.co