Το Google Calendar είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ψηφιακά ημερολόγια παγκοσμίως, με πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρήστες. Προσφέρει ήδη πολλές χρήσιμες λειτουργίες και η Google συνεχίζει να το βελτιώνει, όπως με την επιλογή που προστέθηκε πρόσφατα για μη αυτόματη προσθήκη συμβάντων γενεθλίων. Τώρα, φαίνεται ότι η εφαρμογή έχει ρυθμιστεί για περισσότερες ενημερώσεις, αν και αυτή τη φορά, θα είναι καθαρά αισθητικές.

Δείτε επίσης: Η Meta διορθώνει ελάττωμα απορρήτου στο «View Once» του WhatsApp

Μια πρόσφατη αναφορά αποκαλύπτει ότι η Google πρόκειται να δώσει στην εφαρμογή Google Calendar μια νέα οπτική ενημέρωση με την εισαγωγή νέων ειδών. Για όσους δεν το γνωρίζουν, αυτά τα χαρακτηριστικά είναι διασκεδαστικές, καλλιτεχνικές εικόνες που εμφανίζονται σε συγκεκριμένα συμβάντα στο ημερολόγιό σας με βάση τις λέξεις-κλειδιά που βρίσκονται στις περιγραφές τους. Επιπλέον, κάθε μήνας έχει τη δική του ξεχωριστή αίσθηση, αποτυπώνοντας το πνεύμα των εποχών και των διακοπών καθώς αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους.

Στην πιο πρόσφατη εφαρμογή Google Calendar για Android

, υπάρχει κώδικας που υπονοεί μια εντελώς νέα παρτίδα δεξιοτήτων για διάφορες εκδηλώσεις, καθώς και για τις μηνιαίες ενημερώσεις. Φαίνεται ότι το Google Calendar θα παρουσιάσει επίσης πιο λεπτομερείς δυνατότητες για καθημερινές εκδηλώσεις.

Δείτε ακόμα: Η Meta διορθώνει ελάττωμα απορρήτου στο «View Once» του WhatsApp

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτά τα νέα χαρακτηριστικά έχουν να κάνουν με την αισθητική. Δεν θα εισάγουν νέες λειτουργίες στην εμπειρία του Google Calendar – απλώς λίγη επιπλέον διασκέδαση. Αναμένουμε ότι αυτές οι δυνατότητες θα είναι διαθέσιμες και τόσο στις εκδόσεις Android όσο και iOS του Google Calendar. Εάν δεν τα έχετε εντοπίσει ακόμα στην εφαρμογή σας, παρακολουθήστε τις ενημερώσεις – θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Δίνει στους διαχειριστές κοινότητας περισσότερο έλεγχο

Παρόλο που αυτές οι αλλαγές δεν ενισχύουν τη λειτουργικότητα, αποτελούν μέρος αυτού που κάνει την εφαρμογή Google Calendar τόσο ελκυστική για πολλούς χρήστες. Επιπλέον, μαζί με τις γλυκές εικόνες που εμφανίζονται και προσθέτουν λίγη έκπληξη όταν ανοίγετε την εφαρμογή, διαθέτει μια εύκολη στην πλοήγηση διεπαφή και εύχρηστες λειτουργίες όπως η κοινή χρήση ημερολογίου.

Πηγή: phonearena