Μια πρόσφατη ενημέρωση της Samsung φέρεται να έχει προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στους κατόχους παλαιότερων συσκευών Galaxy, παγώνοντας τα τηλέφωνά τους σε έναν ατελείωτο κύκλο εκκίνησης, αναγκάζοντάς τους να πραγματοποιήσουν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αυτό το ζήτημα έχει προκαλέσει εκτεταμένη ανησυχία μεταξύ των χρηστών, οι οποίοι έχουν πάει στο Reddit για να εκφράσουν τα παράπονά τους και να αναζητήσουν λύσεις.

Δείτε επίσης: Διάσημος leaker επιβεβαιώνει τα 16 GB RAM για το Galaxy S25 Ultra

Οι συσκευές που επηρεάζονται περισσότερο φαίνεται να είναι οι σειρές Galaxy S10 και Note 10, μαζί με τα Galaxy M51 και A90. Ακολουθεί η λίστα των συσκευών που μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί ότι επηρεάζονται:

  • S10 Lite
  • S10e
  • S10
  • S10+
  • S10 5G
  • Note 10
  • Note 10+
  • Note 10+ 5G

Δείτε ακόμα: Galaxy S24 FE: Το πρώτο μεσαίας κατηγορίας smartphone που διαθέτει Galaxy AI

Η βασική αιτία αυτού του προβλήματος bootloop φαίνεται να είναι μια ενημέρωση της εφαρμογής SmartThings Framework. Εάν τυχαίνει να είστε κάτοχος ενός από αυτά τα παλαιότερα μοντέλα Samsung Galaxy και δεν έχετε κάνει ακόμη ενημέρωση το τηλέφωνό σας, συνιστάται ανεπιφύλακτα να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών στις ρυθμίσεις του Galaxy Store για να αποφύγετε να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα. Δυστυχώς, εάν το τηλέφωνό σας έχει ήδη επηρεαστεί και έχει κολλήσει σε bootloop, η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων φαίνεται να είναι ο μόνος τρόπος για να ανακτήσετε τη λειτουργικότητα

.

Δείτε επίσης: Αυξήσεις τιμών στη σειρά Samsung Galaxy FE;

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, η εργοστασιακή επαναφορά ενός τηλεφώνου χωρίς πρόσβαση στο μενού ρυθμίσεων μπορεί να φαίνεται περίπλοκη, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια αρκετά απλή διαδικασία. Για να το κάνετε, πρέπει να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το κουμπί λειτουργίας και το κουμπί αύξησης της έντασης ταυτόχρονα για περίπου 7 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, αφήστε το κουμπί λειτουργίας ενώ κρατάτε πατημένο το κουμπί αύξησης της έντασης. Αυτή η ενέργεια θα εμφανίσει το μενού επανεκκίνησης, από όπου μπορείτε να επιλέξετε την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων της συσκευής σας. Ωστόσο, εάν τα οπτικά στοιχεία είναι ευκολότερα για εσάς, εδώ είναι ένα πολύ χρήσιμο βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Πηγή: phonearena