Το SpotHero, η εφαρμογή που επιτρέπει στους οδηγούς να αναζητούν και να κάνουν κράτηση θέσεων στάθμευσης σε περισσότερες από 300 πόλεις στις ΗΠΑ, έχει συνεργαστεί τώρα με την Google για να παρέχει απευθείας τις υπηρεσίες της στο Maps και την Αναζήτηση.

Δείτε επίσης: Google Maps: Νέοι περιορισμοί για αντιμετώπιση ψεύτικων κριτικών

Το SpotHero επιτρέπει στους οδηγούς να αναζητούν και να κάνουν κράτηση θέσεων στάθμευσης πριν από την άφιξή τους σε έναν προορισμό, αλλά πριν από την ενσωμάτωση στο Google Maps έπρεπε να μεταβείτε στην αντίστοιχη εφαρμογή Android αντί να παραμείνετε εντός των ορίων του Google Maps, που έχουν ήδη ανοίξει.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί με το Google Maps, είναι μέσω ενός νέου κουμπιού “Book Online” που εμφανίζεται κάθε φορά που υπάρχει διαθέσιμη θέση στάθμευσης για κράτηση σε έναν από τους συμμετέχοντες χώρους στάθμευσης του SpotHero.

Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορεί κανείς να κάνει κράτηση πριν την άφιξή του και το SpotHero θα του δώσει να επιλέξει από οποιαδήποτε ημερομηνία ή ώρα πιστεύουν ότι θα είναι εκεί, για να δει ποιες θέσεις στάθμευσης θα είναι διαθέσιμες τότε.

Δείτε ακόμα: Η Google ενημερώνει τις εικόνες Street View σε δεκάδες χώρες

Στη συνέχεια, η ενσωμάτωση της υπηρεσίας κάνει ό,τι κάνει και η εφαρμογή SpotHero, δηλαδή πηγαίνει στον ιστότοπο για κινητά για να επεξεργαστεί με ασφάλεια την πληρωμή του χώρου στάθμευσης. Το SpotHero προσφέρει κρατήσεις για περισσότερες από 8.000 θέσεις στάθμευσης σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ και το κουμπί “Book Online” απλά δεν θα εμφανίζεται εάν δεν έχει παρουσία στην περιοχή που θα πάτε.

Εκτός από τακτικές θέσεις στάθμευσης, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε σημεία με δυνατότητα πρόσβασης σε αναπηρικό αμαξίδιο, καθώς και εκείνα που είναι εξοπλισμένα με φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων.

Δείτε επίσης: Το Google Maps λαμβάνει κουμπί “Add Stop” στο Android Auto

Το SpotHero είναι ήδη ενσωματωμένο στο Apple Maps, επομένως οι χρήστες iPhone είχαν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν για λίγο, αλλά η ενσωμάτωσή του στο Google Maps είναι πιο πιθανό να αυξήσει δραστικά την απορρόφηση της υπηρεσίας.

Πηγή: phonearena