Η νέα ενημέρωση του Zoom με τεχνητή νοημοσύνη (AI) φέρνει σημαντικές δυνατότητες και βελτιώσεις, ενισχύοντας την εμπειρία των χρηστών.

Το Zoom, όπως πολλές μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες, εισέρχεται στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης. Αυτή την εβδομάδα, η εταιρεία ανακοίνωσε το Zoomtopia 2024 και παρουσίασε τις νέες καινοτομίες της στον τομέα των υπηρεσιών Zoom Workplace και Zoom Business Services, που αποσκοπούν στη βελτίωση της ομαδικής επικοινωνίας και της παραγωγικότητας.

Διαβάστε σχετικά: Zoom: Νέες επιχειρηματικές δυνατότητες για ενίσχυση της ασφάλειας

Ένα από τα κύρια νέα χαρακτηριστικά είναι το Zoom AI Companion 2.0, το οποίο προσφέρει περισσότερες δυνατότητες αλληλεπίδρασης. Αυτό το AI Companion θα παραμένει στο παράθυρο του Zoom Workplace, διαθέτοντας μια καλύτερη κατανόηση του περιεχομένου που βλέπει ο χρήστης και των προηγούμενων συνομιλιών, προσφέροντας έξυπνες προτάσεις και απαντήσεις.

Επιπλέον, το AI Companion θα αντλεί πληροφορίες από το Microsoft Outlook, το Gmail, το Ημερολόγιο Google και άλλα αρχεία για να βοηθήσει τους χρήστες να συνοψίζουν περιεχόμενο. Θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί και να ολοκληρώνει ενέργειες σε διαφορετικές εργασίες στο Zoom Workplace και να αναζητά πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

Το AI Companion 2.0 θα είναι διαθέσιμο δωρεάν τον επόμενο μήνα για χρήστες που έχουν ήδη λογαριασμό Zoom Workplace. Το Zoom παρουσίασε επίσης ένα νέο προαιρετικό πρόσθετο που προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία AI Companion.

Δείτε επίσης: Τεχνητή νοημοσύνη: Πώς το AI βοηθά στην εξυπηρέτηση πελατών

Επιπλέον, ανακοίνωσε τη νέα δυνατότητα Tasks, που βοηθά τους χρήστες να εντοπίζουν και να ολοκληρώνουν εργασίες. Τέλος, το Zoom εισάγει τη δυνατότητα AI Companion για διαπροσωπικές συναντήσεις, παρέχοντας περιλήψεις και στοιχεία ενεργειών μέσω της εφαρμογής Zoom Workplace.

Πηγή: phonearena