Μια από τις πιο διάσημες ομάδες hacking από τη Σερβία, η ομάδα TeslaTeam, παραβίασε κυβερνητικές ιστοσελίδες της Αλβανίας και της Βουλγαρίας.

Η ομάδα έχει αλλοιώσει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας «Bashkia Librazhd» της Αλβανίας ( www.bashkialibrazhd.gov.al), όπου έχει τοποθετήσει ένα μήνυμα που αναφέρει: “Hacked by teslateam”.

Οι hackers ανακάλυψαν μια ευπάθεια SQL Injection στην ιστοσελίδα government.bg, η οποία παρέχει  βιογραφικές πληροφορίες για τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς, τα προγράμματα, τις προτεραιότητες, τον Τύπο και συνδέσμους προς διάφορα υπουργεία.

Η ομάδα κατάφερε να εκμεταλλευθεί την ευπάθεια και να αποσπάσει στοιχεία σύνδεσης από την βάση δεδομένων που ανήκουν στο site government.bg.

Τα δεδομένα που διέρρευσαν (pastebin.com/GA8ivuV9) στοιχεία ταυτότητας χρηστών και hashes κωδικών πρόσβασης, καθώς και στοιχεία σύνδεσης του λογαριασμού του διαχειριστή.

Επίσης, η ομάδα ανακάλυψε μια ευπάθεια SQL Injection σε ένα subdomain του “University of Cambridge” (buffalo.niees.group.cam.ac.uk).