Αν είστε χρήστης του κοινωνικού δικτύου της Google, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανατρέξετε στις φωτογραφίες και τα βίντεο για να βγάλετε στιγμιότυπα από το 2013. Το Google+ το κάνει για σας, μέσω του χαρακτηριστικού Auto Awesome.

Οι χρήστες που φόρτωναν φωτογραφίες και βίντεο όλο το χρόνο θα ανταμειφθούν με μια σύντομη παρουσίαση που αποτελείται από τις φωτογραφίες και τα βίντεο τους στο Google+. Τα βίντεο είναι περίπου ενός λεπτού και εστάλησαν στους χρήστες την περασμένη εβδομάδα.

Τα βίντεο μπορούν να μοιραστούν δημόσια στο Google+ ή να παραμείνουν  ιδιωτικά.

Αυτό είναι το πρώτο έτος που το Google+ χρησιμοποίησε το χαρακτηριστικό Auto Awesome για τη δημιουργία των βίντεο και ένας εκπρόσωπος αρνήθηκε να ενημερώσει σχετικά με τον αριθμό των χρηστών που θα λάβουν τα βίντεο. Μόνο οι “active Google Photos” χρήστες και με “αρκετό περιεχόμενο” στο προφίλ τουε κατά τη διάρκεια του έτους, θα λάβουν βίντεο.

Τα βίντεο του Google+ είναι παρόμοια με την ενέργεια ανασκόπησης του Facebook. Αυτή ήταν η δεύτερη χρονιά που το Facebook τράβηξε αυτόματα τα 20 κορυφαία post και στιγμές της ζωής των χρηστών σε ένα timeline που μπορεί να διαδοθεί.