Καλά νέα για τους χρήστες του Symbian που χρησιμοποιούν WhatsApp Messenger ως μέσο επικοινωνίας με τους φίλους και την οικογένειά τους, καθώς οι προγραμματιστές έχουν μόλις κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση της εφαρμογής.

Το WhatsApp Messenger 2.11.398 είναι τώρα διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του project, το οποίο είναι πιθανώς ένα από τα λίγα μέρη όπου μπορείτε να το κατεβάσετε, με δεδομένο το γεγονός ότι το Nokia Store έχει κλείσει για εφαρμογές Symbian.

Πέρυσι, η Nokia ανακοίνωσε ότι οι εφαρμογές Symbian που αναφέρονται στο Nokia Store δεν θα λάβουν καμία ενημέρωση μετά την 1η Ιανουαρίου 2014. Αυτό σημαίνει ότι η τελευταία έκδοση του WhatsApp Messenger δεν θα είναι διαθέσιμη για download μέσω του Nokia Store.

Ωστόσο, οι προγραμματιστές της WhatsApp Inc. Είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την έκδοση Symbian

. Ο λόγος είναι πολύ απλός – πολλοί χρήστες κινητών τηλεφώνων από τις αναδυόμενες αγορές δεν θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά να στραφούν σε νεότερες πλατφόρμες ακόμα.

Δυστυχώς, η νεότερη έκδοση του WhatsApp Messenger δεν έρχεται με ένα επίσημο changelog, οπότε δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι νέο υπάρχει σε αυτή την έκδοση.

Οι παλιοί και νέοι χρήστες μπορούν τώρα να κατεβάσουν το WhatsApp Messenger για Symbian 2.11.398 δωρεάν εδώ. Λάβετε υπόψη ότι η εφαρμογή θα πρέπει να είναι πλήρως συμβατή με τις περισσότερες συσκευές που «τρέχουν» με S60 3η έκδοση, 5η έκδοση, Symbian ^ 3, Symbian Anna ή Symbian Belle OS.