Το ενημερωμένο Opera Μax για Android, μια εφαρμογή που ισχυρίζεται ότι μπορεί να προσφέρει έως και 50% χαμηλότερη κατανάλωση δεδομένων, φέρει νέα χαρακτηριστικά και σημαντικές βελτιώσεις.

Η εφαρμογή συμπιέζει βίντεο, φωτογραφίες και εικόνες, μειώνοντας τον όγκο των δεδομένων που καταναλώνονται κατά την περιήγηση των χρηστών στο διαδίκτυο.

To Opera Max βρίσκεται ακόμη σε beta έκδοση, οπότε οι χρήστες μπορεί να αντιμετωπίσουν σφάλματα ή παροδικά ζητήματα κατά την χρήση της εφαρμογής. Η Opera ωστόσο, ενημερώνει το app αρκετά συχνά, οπότε πολλά από τα σφάλματα που παρουσιάζονται κατά καιρούς, επιδιορθώνονται σε νεότερες εκδόσεις.

Η ενημερωμένη έκδοση του Opera Max φέρει υποστήριξη για IPv6, για συσκευές με Android 4.0 και 4.3. Οι συσκευές με Android 4.4 KitKat θα παραμείνουν σε IPv4, εξαιτίας κάποιου bug που εμποδίζει την ομαλή υποστήριξη IPv6.

Επιπλέον, σύμφωνα με ανακοίνωση της Opera, η ενημερωμένη έκδοση προσθέτει ρυθμιζόμενο επίπεδο εξοικονόμησης δεδομένων.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Opera Max beta για Android από εδώ. Η εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με συσκευές με λειτουργικό Android 4.0 ή κάποια νεότερη έκδοση.