Το qBittorrent, μια πολυ-πλατφόρμα BitTorrent client που έχει αναπτυχθεί σε C + + / Qt4 από τον Christophe Dumez, σχεδιασμένη να λειτουργεί σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, είναι τώρα διαθέσιμη στην έκδοση 3.1.9.2.

Η νέα έκδοση του qBittorrent 3.1.9.2, έφτασε με μία μόνο επιδιόρθωση, για το bug Heartbleed. Οι προγραμματιστές δεν εφάρμοσαν άλλες διορθώσεις ή αλλαγές για τη νέα έκδοση και ο μόνος λόγος για αυτήν την ενημέρωση είναι η διόρθωση που αναφέρθηκε παραπάνω.

Μπορείτε να σκεφτείτε ότι ένας απλός torrent client

δεν επηρεάζεται από το σφάλμα Heartbleed, το οποίο έδειξε πόσο εκτεθειμένη είναι η βιβλιοθήκη OpenSSL σε επιθέσεις, αλλά οι καλοί torrent clients διαθέτουν επίσης μια λειτουργία web UI. Ευτυχώς, η κατασκευή του Linux δεν επηρεάστηκε από το σφάλμα (οι προγραμματιστές δεν εξηγούν γιατί), αλλά μια νέα έκδοση έχει κυκλοφορήσει για κάθε ενδεχόμενο.

Μια πλήρης λίστα αλλαγών και ενημερώσεις είναι διαθέσιμες στην επίσημη ανακοίνωση. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την αναθεώρησή της εφαρμογής. Μπορείτε να κατεβάσετε το qBittorrent 3.1.9.2 εδώ.