Φαίνεται ότι οι διαχειριστές του WhatsAppεπιτέλους άκουσαν τα σχόλια των χρηστών και θα προσφέρουν μια επιδιόρθωση για την εφαρμογή των Windows Phone, η οποία είναι άθλια για τα Windows Phone 8.1 Developer Preview.

Τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί στα Windows Phone 8.1 Developer Preview είναι η τεράστια κατανάλωση της μπαταρίας, η μη ειδοποίηση για τα νέα μηνύματα ή η αργοπορημένη λήψη τους.

Όπως όλα δείχνουν, οι προγραμματιστές τελικά αποφάσισαν να κάνουν κάτι γι’ αυτό, έτσι η εφαρμογή WhatsApp Messenger φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το Windows Phone Store.

Αυτό σημαίνει ότι οι νέοι χρήστες δεν μπορούν να την κατεβάσουν πια, παρόλο που η σελίδα του WhatsApp

εξακολουθεί να υφίσταται στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Όσοι ψάξετε την εφαρμογή μέσω της desktop έκδοσης του Windows Phone Store δεν θα τη βρείτε πια, αλλά μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα WhatsApp Messenger απευθείας από το τηλέφωνο.

Ωστόσο, στη σελίδα του WhatsApp στο κατάστημα, αναφέρεται ότι η εφαρμογή δεν δημοσιεύεται πια, πράγμα που σημαίνει ότι οι προγραμματιστές την έχουν βγάλει για κάποιο λόγο.

Πιστεύουμε ότι το WhatsApp σχεδιάζει να καθορίσει ορισμένα από τα θέματα που είχε και στη συνέχεια να κυκλοφορήσει την εφαρμογή για άλλη μια φορά. Ας ελπίσουμε, ότι θα γίνει το συντομότερο δυνατό.