Να είστε προσεκτικοί με ποιον μπλέκεστε! Ένας εισβολέας συνειδητοποίησε ότι στόχευσε λάθος θύμα, όταν το θύμα αποφάσισε να δαπανήσει 20.000 δολάρια για να τον βρει.

Ο Roger Ver, ο άνθρωπος που είναι γνωστός ως Bitcoin Jesus, ο οποίος είναι επενδυτής σε πολλές νέες εταιρείες Bitcoin, ανακοίνωσε για μια ανταμοιβή περίπου $ 20.000 για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των χάκερ που κατέλαβε το προσωπικό του λογαριασμό Hotmail και απείλησε να καταστρέψει τη ζωή του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο χάκερ κατάφερε να παραβιάσει ένα παλιό λογαριασμό Hotmail του Roger απαντώντας στις ερωτήσεις ασφαλείας.

Σύμφωνα με το reddit, ο εισβολέας χρησιμοποίησε το λογαριασμό hotmail για να αποκτήσει πρόσβαση σε παλιό λογαριασμό facebook του Roger και έναν από τους λογαριασμούς του α στο register.com. Ο επιτιθέμενος προσπάθησε να παραβιάσει τον κύριο λογαριασμό e-mail του και το όνομα τομέα.

Ο εισβολέας, χρησιμοποιώντας το όνομα ‘savaged’, επικοινώνησε με τον Roger μέσω Skype και απαίτησε ” $ 20.000 “.

Ο χάκερ ισχυρίστηκε επίσης ότι είναι αυτός που παραβίασε τον λογαριασμό twitter @UberFacts που έχει 6,7 εκατ. οπαδούς.

Αλλά, ο Roger αποφάσισε να ακολουθήσει μια τεχνική που χρησιμοποιείται στην ταινία ‘Ransom’: Αντί να δώσει τα χρήματα στους εγκληματίες, έδωσε μια αμοιβή για τον εντοπισμό του χάκερ.