Βγάλε το hacker που κρύβεις μέσα σου και κάνε ότι θέλεις στο Σικάγο του μέλλοντος, το Watch Dogs κυκλοφόρησε

Το Watchdogs είναι ένα παιχνίδι που περιμέναμε εδώ και αρκετό καιρό πράγμα που σίγουρα έκανε την φαντασία μας να οργιάζει για το τι θα μπορούσε να γίνεται σε αυτό το παιχνίδι.
Το παιχνίδι εξελίσσεται στο Σικάγο σε ένα όχι και πολύ μακρινό μέλλον, όπου τα πάντα ελέγχονται από έναν κεντρικό υπερυπολογιστή και όλα έχουν το ίδιο λειτουργικό σύστημα το CTOS.
Ο παίχτης παίρνει το ρόλο του Aiden Pearce, ενός χάκερ που με τις πράξεις του προκάλεσε τους λάθος ανθρώπους με αποτέλεσμα να του σκοτώσουν την ανιψιά.
Ο χαρακτήρας μας γεμάτος μίσος και οργή μετατρέπεται σε εκδικητή και τα βάζει με το έγκλημα στην πόλη σε μία αναζήτηση για τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για το χτύπημα εναντίον αυτού και της ανιψιάς του, σενάριο αρκετά κινηματογραφικό αλλά όχι και πολύ πρωτότυπο…
https://youtu.be/qzvJ9P6w5Hc
Οι “δυνάμεις” του Aiden δεν είναι άλλες από το hacking με το οποίο μπορεί να σπάσει κάθε είδους κώδικα και να μπει σε κάθε ηλεκτρονική συσκευή που υπάρχει στην πόλη και να αποκτήσει τον έλεγχο της, να προκαλέσει εκρήξεις, να ανοιγοκλείσει πόρτες και γέφυρες, να δημιουργήσει κυκλοφοριακό χάος και γενικώς να κάνει ότι θέλει.
Φυσικά αφού το παιχνίδι είναι open-world ο παίχτης μπορεί να πάει όπου θέλει μέσα στον τεράστιο χάρτη του παιχνιδιού και να κάνει ότι θέλει όπως για παράδειγμα να κάνει βόλτες με αμάξι, με μηχανή, να κάνει παρακολουθήσεις αγνώστων και πολλά πολλά ακόμα πραγματάκια τα οποία θα κάνουν το παίχτη να ξοδέψει πάρα πολλές ώρες.
Οι αποστολές του παιχνιδιού είναι αρκετά ικανοποιητικές και σίγουρα δεν κάνουν τον παίχτη να βαρεθεί μιας και κάθε φορά θα πρέπει να κάνει και κάτι διαφορετικό για να μπορέσει να πετύχει το στόχο του ενώ θα θέλαμε το AI να είναι λίγο καλύτερο.
Τα γραφικά του Watch Dogs είναι ακόμα ένα μεγάλο ατού που έχει το παιχνίδι αφού σε PS4, Xbox One και PC είναι εκθαμβωτικά και λεπτομερέστατα ειδικά όταν βρέχει ή όταν ο παίχτης πέφτει στη θάλασσα.

Γενικότερα το Watch Dogs είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που πολλές φορές θα κάνει τον παίχτη να ξεχάσει ότι κρατάει χειριστήριο στα χέρια του αφού θυμίζει πολύ ταινία ενώ καλό θα είναι να μην το συγκρίνουμε με παιχνίδια όπως το Grand Theft Auto V μιας και σίγουρα εκεί χάνει, αφού ο στόχος και το feeling του παιχνιδιού είναι τελείως διαφορετικός.

Πηγή: newsit.gr