Οι πελάτες είναι δύσκολο να μείνουν ευχαριστημένοι και μερικές φορές δεν γνωρίζουν καν αν θέλουν κάτι μέχρι να τους παραδώσεις το τελικό προϊόν. Ο YouTuber UrAvgConsumer αποφάσισε να ρωτήσει τον κόσμο. Κρατώντας ένα iPhone 6 mockup στα χέρια του, βγήκε στο δρόμο για να καταγράψει εντυπώσεις.

Το κλιπ 6:38 λεπτών που παρουσιάζεται παρακάτω είναι λίγο πολύ η επιβεβαίωση ότι οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι στο καλό θέλουν. Ο τύπος που δεν έχει χρήματα λέει ότι δεν θα το αγοράσει, διότι είναι άφραγκος, ενώ ο άνθρωπος που κατέχει το σύνολο της γκάμας των προϊόντων της Apple λέει ότι θα το αγοράσει αμέσως.

Όσο αφύσικο κι αν ακούγεται, οι γυναίκες ήταν λιγότερο εντυπωσιασμένες από το μέγεθος, ενώ κάποιοι άντρες είπαν φωναχτά ” ναι , θα το αγοράσω σίγουρα “, απλά για να αποδείξουν ότι είναι πρόθυμοι να είναι μέσα στα πράγματα. Μερικοί λένε ότι είστε ευχαριστημένοι με το τρέχον iPhone

4, αλλά στη συνέχεια, λένε πως «Χρειάζομαι ένα νέο τηλέφωνο έτσι κι αλλιώς, οπότε μάλλον θα το αγοράσω», ενώ άλλοι σημειώνουν πόσο ελαφρύ είναι το τηλέφωνο. Προφανώς, δεν ήξεραν ότι δεν είχε μέρη στο εσωτερικό.

Έτσι, ποιο είναι το συμπέρασμα εδώ; Λοιπόν, για ένα πράγμα είμαστε σίγουροι, αυτό εδώ το βίντεο δείχνει τη συμπεριφορά των πελατών σε όλο της το μεγαλείο. Αν ο YouTuber κρατούσε ένα τηλέφωνο που πραγματικά θα ήταν ενεργοποιημένο, οι απαντήσεις αυτές θα ήταν σίγουρα διαφορετικές.

Δείτε το βίντεο: