Όταν πρόκειται για το iPhone 6, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι η μεγαλύτερη οθόνη. Μερικοί πιστεύουν ότι είναι ένα αναμενόμενο χαρακτηριστικό που θα έπρεπε να είχε εφαρμόσει η Apple πέρυσι με την παρουσίαση του iPhone 5s. Η Apple λέει ότι τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν.

Ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία περίμενε τόσο καιρό για κυκλοφορήσει το iPhone με μεγαλύτερη οθόνη είναι άγνωστος, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο. Όταν κυκλοφορήσει, θα σηματοδοτήσει μια παγκόσμια αλλαγή για τους περισσότερους χρήστες. Και δεν αναφέρομαι στα μεγέθη των εικονιδίων.

  1. Λιγότερα τυπογραφικά λάθη

Ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια που θα φέρει η μεγαλύτερη οθόνη είναι, φυσικά, ένα μεγαλύτερο πληκτρολόγιο. Μπορεί να μην ακούγεται κάτι σημαντικό σε όσους από εσάς διαθέτετε μικρά δάχτυλα ή πολύ καλές δεξιότητες δακτυλογράφησης, αλλά για τον πληθυσμό με ογκώδη χέρια και όσων τρέμουν τα δάχτυλα θα πρέπει να θεόσταλτο. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες που τους αρέσει να διατηρούν μακριά νύχια.

  1. Θα γίνεται περισσότερη δουλειά

Χάρη στη μεγαλύτερη οθόνη και το πιο χρηστικό πληκτρολόγιο δεν θα έχετε το άγχος να τελειώσετε μια πρόταση κάνοντας συνέχεια scrollback. Θα εμφανίζεται όλη η πρόταση.

  1. Ενίσχυση των καλλιτεχνικών σας ικανοτήτων

Θα έχετε περισσότερο χώρο για να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές όπως για την επεξεργασία μουσικής, εικόνων κλπ.