Με περισσότερα από 5 εκατομμύρια downloads στο Google Play, ο UC Browser HD αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης για συσκευές με android, που διατίθενται στην αγορά.

 

Η αναβαθμισμένη έκδοση του browser, ο οποίος έχει αναπτυχθεί από την κινεζική εταιρεία UC Web, φέρει σημαντικές βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά, που στοχεύουν στην περαιτέρω ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.

 

Το κυριότερο χαρακτηριστικό είναι το νέο «Video Manager», το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να οργανώσουν τα βίντεο τους, και να τα διαχειρίζονται καθώς κάνουν παράλληλα download.

 

Επιπλέον, η επιλογή “Video More” στην καρτέλα πλοήγησης, επιτρέπει τη συλλογή των δημοφιλέστερων βίντεο σε μία σελίδα, κάνοντας την εμπειρία καλύτερη. Προς το παρόν, το χαρακτηριστικό αυτό είναι διαθέσιμο μόνο σε ορισμένες χώρες, αλλά σιγά-σιγά θα ξεδιπλωθεί και σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Οι προγραμματιστές έχουν επίσης επιβεβαιώσει ότι η ενημερωμένη έκδοση φέρει  βελτιστοποιημένο μενού, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν γρήγορα τις χρησιμότερες λειτουργίες.

 

Τέλος, η ενημερωμένη έκδοση προσθέτει υποστήριξη για Samsung split screen, έτσι οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν πλέον το multitasking σε συσκευές Samsung, με αυτή τη λειτουργία.

 

Μπορείτε να κατεβάσετε τώρα τον UC Browser HD 3.2.0.417  για android δωρεάν μέσω του Google Play. Η νέα έκδοση της εφαρμογής θα πρέπει να είναι πλήρως συμβατή με όλες τις συσκευές που λειτουργούν με Android 4.0 και άνω.