Μπορεί ο πλανήτης ολόκληρος να ζει σε ρυθμούς iPhone 6, αλλά μία ενδιαφέρουσα έρευνα δείχνει ότι μόλις το 3% των κατόχων Windows Phone προτίθεται να κάνει το μεγάλο βήμα και να αλλάξει το smartphone του με το νέο Apple. Η έρευνα αυτή πραγματοποιήθηκε από την εταιρία Survata από τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου. Το 889 καταναλωτές κλήθηκαν να απαντήσουν αν θα άλλαζαν το τηλέφωνό τους με το iPhone 6. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα 5% των χρηστών Android απάντησαν ότι “πολύ πιθανόν” να άλλαζαν την συσκευή τους με το νέο iphone. Το 12.4% των χρηστών της Google πλατφόρμας απάντησαν ότι “κάπως πιθανό” να αντικαταστήσουν  τη συσκευή τους και μόλις 6% των κατόχων Blackberry ότι “πιθανώς” να το αγοράσουν.

Αυτοί που ενδιαφέρονταν λιγότερο να αλλάξουν το κινητό τους – σε ποσοστό μόλις 3% – ήταν οι χρήστες των Windows phone.Το χαμηλό αυτό ποσοστό, αναδεικνύει την Microsoft ως την εταιρία με τους πιο “πιστούς” και ικανοποιημένους πελάτες.
Το μεγαλύτερο ποσοστό ερωτηθέντων που θα άλλαζαν το κινητό τους με το νέο μοντέλο της Apple, ήταν οι κάτοχοι παλαιότερου iphone (36%).