Εγγραφείτε στο πρόγραμμα Windows Insider

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Windows Insider, ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα της Microsoft για όσους θέλουν να δοκιμάσουν ακυκλοφόρητα προϊόντα και να προτείνουν λύσεις για την βελτίωσή τους. Η εταιρεία προειδοποιεί ότι το πρόγραμμα δεν απευθύνεται σε αρχάριους, αλλά σε ειδικούς της πληροφορικής οι οποίοι μπορούν να καθορίσουν την αιτία ενός προβλήματος και να το αναφέρουν στη Microsoft.

Εδώ είναι ένα απόσπασμα από τις οδηγίες της εταιρίας: “Είμαστε ενθουσιασμένοι με την έναρξη του Windows Insider. Ενός προγράμματος που δίνει την δυνατότητα σε επαγγελματίες πληροφορικής, να έχουν πρόσβαση, σε μια τεχνική προεπισκόπηση των Windows 10 για επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές. Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η τεχνική προεπισκόπηση των εργαλείων διαχείρισης Windows Server.” Με το πρόγραμμα Insider, καλούμε τους πιο ενθουσιώδεις πελάτες μας, να διαμορφώσουν τα Windows 10 μαζί μας. Η γνώμη τους είναι σημαντική για εμάς – και ανυπομονούμε να την ακούσουμε.” Tο πρόγραμμα Insider απευθύνεται σε εμπειρογνώμονες PC ή επαγγελματίες της πληροφορικής οι οποίοι είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση beta λογισμικού. Οι Insiders θα λαμβάνουν ενημερώσεις σχετικά με ότι πιο πρόσφατο αναπτύσσουμε. Έτσι, πριν από οτιδήποτε άλλο, εγγραφείτε στο πρόγραμμα. Στη συνέχεια θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης που θα σας δώσει πρόσβαση σε beta προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των Windows 10.

Ξεκινήστε τη λήψη και αποθηκεύστε το κλειδί προϊόντος

Μόλις ξεκινήσετε τη λήψη της προεπισκόπησης των Windows 10, θα λάβετε και ένα κλειδί προϊόντος – Θα σας διευκολύνει να σημειώσετε αυτό το κλειδί ώστε να το έχετε άμεσα διαθέσιμο κατά τη διαδικασία εγκατάστασης. Μόλις κατεβάσετε τα windows, γράψτε τα σε ένα δίσκο ή δημιουργήστε ένα bootable USB για να αρχίσετε την εγκατάσταση – όπως θα κάνατε με οποιαδήποτε άλλη έκδοση των Windows.