Όπως συμβαίνει με πολλές άλλες μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας της Silicon Valley, η Apple είναι γνωστή για το καλό φαγητό που προσφέρει στους υπαλλήλους της.

Εκτός από την κεντρική καφετέρια που είναι ανοιχτή και για το κοινό, η Apple διαθέτει μια σειρά από μικρότερες καφετέριες, μόνο για το προσωπικό της.

Τον Ιούνιο, άνοιξε αυτή η πανέμορφη καφετέρια που λέγεται Caffe Macs και σχεδιάστηκε από την Foster + Partners, το αρχιτεκτονικό γραφείο που ετοιμάζει τα επερχόμενα «διαστημικά» κεντρικά γραφεία της Apple.

Το νέο κτίριο βρίσκεται στη γωνία των Bandley και Alves Drive στο Cupertino. Είναι πανέμορφο, με πολλές λεπτομέρειες από χάλυβα και γυαλί, που εννοείται πως θυμίζουν κατάστημα της Apple και απευθύνεται αυστηρά και μόνο στους υπαλλήλους της εταιρείας.

Το κτίριο είναι 7.000 τ.μ. και έχει τεράστιες τζαμαρίες.

Το νέο Caffe Macs είναι τόσο προηγμένο τεχνολογικά, που ένας υπάλληλος μπορεί να ετοιμάσει καφέ, πατώντας λίγες φορές σε ένα iPad. (Δείτε το βίντεο από το instagram πατώντας εδώ)

Οι χώροι του φαγητού είναι εσωτερικοί και εξωτερικοί και φυσικά το φαγητό είναι εξαιρετικής ποιότητας.

Το κτίριο έχει επίσης αίθουσες συνεδριάσεων και ένα μεγάλο σαλόνι. Η κομψή, σύγχρονη σχεδίασή του είναι μια καλή ένδειξη για το πώς θα είναι το νέο σπίτι της Apple.

Οι φωτογραφίες είναι από το twitter, facebook και instagram των εργαζομένων της εταιρείας.

 

Πηγή: thetoc.gr