Ο Mark Zuckerberg είναι ο ιδρυτής του Facebook, ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στην τεχνολογία και δισεκατομμυριούχος.

Ο Mr. Facebook ωστόσο εμφανίζεται με το ίδιο γκρι t-shirt σχεδόν σε κάθε δημόσια εμφάνιση.

Είναι σχεδόν αδύνατο να μην το παρατηρήσει κάποιος και γι’αυτό την περασμένη Πέμπτη του έθεσαν δημοσιογράφοι το ερώτημα.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Mark Zuckerberg γιατί φοράει το ίδιο γκρι μπλουζάκι και η απάντηση θα σας ξαφνιάσει.

Ο ιδρυτής του Facebοok απάντησε ότι θέλει να επικεντρωθεί στα πραγματικά σημαντικά και να μην καταναλώνει χρόνο ή ενέργεια για ασήμαντα πράγματα όπως το τι θα φορέσει.

Γι’αρχή ξεκαθάρισε ότι έχει πολλά ίδια μπλουζάκι γκρι και αλλάζει τακτικά οπότε δεν είναι θέμα καθαριότητας αλλά στρατηγικής.

Οι μικρές καθημερινές αποφάσεις για το τι θα φορέσει ή τι θα φάει πρωινό σπαταλούν το χρόνο του κι έτσι αποφάσισε να μην ασχολείται με τέτοια θέματα.

Σύμφωνα με τον ίδιο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπηρετεί 1 δισεκατομμύριο χρήστες που μπαίνουν στο Facebοok και ο ίδιος δεν μπορεί να σπαταλά την ενέργειά του σε ασήμαντα πράγματα όπως τι θα φορέσει και τι θα φάει.

Πηγή: onliner.gr