Security Updates

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν το Security Update, την επόμενη Τρίτη οι χρήστες λογισμικού Microsoft, έτσι η εταιρεία ανακοίνωσε τη Δευτέρα τα updates που πρόκειται να κυκλοφορήσουν και τι θα διορθώσουν ή θα αναβαθμίσουν.

Όλες οι εκδόσεις λογισμικού που είναι ακόμη ενεργές θα αναβαθμιστούν, με το νέο update, με περισσότερο ή λιγότερο σημαντικά fixes. 5 από τα 16 security updates έχουν χαρακτηριστεί ως σημαντικά, με 4 από αυτά μάλιστα να απαιτούν επανεκκίνηση του υπολογιστή για την εγκατάσταση τους.

Μαζί με αυτά, τόσο το Office, όσο και ο Internet Explorer και το .NET Framework θα έχουν security updates, μέσα στο πακέτο της Τρίτης.

Windows 10

Ακόμη και η έκδοση Windows 10, που βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο, θα πάρει updates, μιας και την έχουν κατεβάσει 1 εκατομμύριο χρήστες που έχουν εγγραφεί στο Windows Insider Program, με σκοπό να κάνουν το δοκιμαστικό της έκδοσης αυτής. Η έκδοση Windows 10, θα λάβει 4 updates που θα χρειάζονται επανεκκίνηση του υπολογιστή.

Με βάση τα 5 πιο σημαντικά updates του πακέτου αυτού, οι IT admins, θα έχουν αρκετή δουλεία την ερχόμενη Τρίτη, για την εγκατάσταση στους υπολογιστές που διαχειρίζονται.

Security updates και για Internet Explorer

Από τον Internet Explorer 6 και μετά έως και την έκδοση 11 σε Windows 8.1, θα υπάρχουν updates στο πακέτο αναβάθμισης. Είναι πολύ σημαντικό να γίνουν αυτές οι αναβαθμίσεις από τους χρήστες, ώστε να είναι ασφαλείς κατά την περιήγηση τους στο διαδίκτυο.

Όλο το πακέτο, θα είναι διαθέσιμο από την υπηρεσία Windows update.