Τη περασμένη εβδομάδα, η Apple ενημέρωσε όλους τους προγραμματιστές, ότι το iTunes Connect, θα κλείσει για τη περίοδο των διακοπών, κατά την οποία οι προγραμματιστές δε θα μπορούν να πάρουν έγκρισή για νέες εφαρμογές ή για νέες ενημερώσεις στις εφαρμογές που έχουν φτιάξει.

Οι προγραμματιστές μπορούν, ωστόσο, να υποβάλλουν νέα εκτελέσιμα script για τις εφαρμογές τους, κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού πλαισίου. Ωστόσο, τα αιτήματα μπαίνουν σε μια λίστα και στη συνέχεια, θα πάρουν έγκριση με μια χρονολογική σειρά, όταν τελειώσει η περίοδος αυτής της διακοπής.

Αυτή η ημέρα έφτασε, σύμφωνα με ένα υπόμνημα που αναρτήθηκε από το γίγαντα της τεχνολογίας στη Καλιφόρνια. Στο portal που είναι για τους developers, η Apple αναφέρει ξεκάθαρα και κάνει σαφές, ότι το iTunes Connect, είναι και πάλι ενεργό και το σύστημα είναι έτοιμο να δεχθεί νέες υποβολές για εφαρμογές και ενημερώσεις.

Ο κατασκευαστής του Mac, προτρέπει τους developers,  να θυμούνται ότι ο πιο γρήγορος τρόπος για να ασκήσουν την αντίθεση τους σε μια απόρριψη εφαρμογής ή να ζητήσουν να επανεξετασθεί, είναι να επικοινωνήσουν με την ομάδα αναθεώρησης των App, μέσω της φόρμας Contact Us. Το Resolution Center, στο iTunes Connect, είναι επίσης διαθέσιμο για να δουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την απόρριψη της εφαρμογής τους και να ενημερωθούν με περαιτέρω διευκρινίσεις. Οι χρήστες που είναι σε δοκιμές ή έχουν προσκληθεί να δοκιμάσουν pre-release εφαρμογές με το TestFlight δε θα επηρεαστούν καθόλου.

H φόρμα επικοινωνίας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αφού ο developer, επιλέξει το θέμα. Έτσι μπορεί να δει το στάδιο που βρίσκεται η εφαρμογή του ως προς την έγκριση, να δει περισσότερες πληροφορίες στη περίπτωση της απόρριψης της εφαρμογής, να εκφράσει την αντίθεση του για την απόρριψη, να ζητήσει τεχνική βοήθεια, καθώς και να συζητήσει διάφορα άλλα θέματα για το iTunes Connect.