Εξαγοράστηκε η 6Wunderkinder από την Microsoft – Η Microsoft προχωρά στην εξαγορά της εταιρείας 6Wunderkinder, που “κρύβεται” πίσω από την δημοφιλή εφαρμογή Wunderlist. Σύμφωνα με δημοσίευση της The Wall Street Journal το ύψος της εξαγοράς ανέρχεται μεταξύ 1 – 2 εκατομμύρια δολλάρια.

Η 6Wunderkinder είναι η εταιρεία που “κρύβεται” πίσω από την δημοφιλή εφαρμογή Wunderlist

Το Wunderlist είναι μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή για mobile συσκευές Android, iOS, και Windows Phone, Windows και Mac υπολογιστές, αλλά και με web έκδοση, που επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργεί λίστες, με σκοπό τον προγραμματισμό των εργασιών του. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής αυτής είναι η δυνατότητα συγχρονισμού μεταξύ όλων αυτών των συσκευών.

Να σημειωθεί πως  η εφαρμογή έχει πολύ μεγάλη απήχηση στους χρήστες, ενώ η Google την κατέταξε στη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές του Play Store για το έτος 2014.

Επίσης, είναι διαθέσιμο κι ένα πακέτο – το οποίο βέβαια είναι επί πληρωμή- το πακέτο Wunderlist Pro καθώς και το  πακέτο Wunderlist Business, το οποίο είναι κατάλληλο για εταιρικά περιβάλλοντα και χρήστες.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από την επίσημη ιστοσελίδα της, κάνοντας κλικ εδώ: Wunderlist.