Samsung: Ικανοποιητικές οι πωλήσεις των S6 – αναμένεται να αυξηθούν – Το μέλλον της εταιρείας Samsung τις τελευταίες μέρες φαινόταν λίγο δύσκολο σύμφωνα με τις φήμες που ήθελαν την εταιρία να μένει πίσω στους στόχους της για τις πωλήσεις του Galaxy S6. Στον αντίποδα, σύμφωνα με τη δήλωση υψηλόβαθμου στελέχους της εταιρείας που μίλησε στην The Korean Times, οι πωλήσεις του Samsung Galaxy S6 είναι ακριβώς στο σημείο που επιθυμεί η εταιρία και σε αυτούς που εξαρχής έχει στοχεύσει.

Από την στιγμή που η SΑΜSUΝG δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα πληροφορίες για τις πωλήσεις των τελευταίων ναυαρχίδων της, υπάρχουν αρκετές φήμες που κυκλοφορούν κατά καιρούς. Η εταιρεία διέψευσε μία από αυτές πρόσφατα, η οποία έλεγε ότι οι πωλήσεις δεν πάνε και τόσο καλά, λέγοντας ότι οι πωλήσεις φτάνουν τους εσωτερικούς στόχους της εταιρείας.

Η εταιρία δεν έχει δώσει ακόμα τον επίσημο αριθμό των πωλήσεων, αλλά σύμφωνα με το στέλεχος της εταιρίας, τα πράγματα βαίνουν πολύ καλά. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, 305.000 Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge πωλούνται κάθε μέρα, τα οποία είναι εξαιρετικά αποτελέσματα, σε σύγκριση με τα 124.000 του Galaxy S5 και τα 241.000 του Galaxy S4.

Σήμερα η εταιρεία ερευνών Counterpoint Research έδωσε στην δημοσιότητα νέα πρόβλεψη, σύμφωνα με την οποία η SΑΜSUΝG θα καταφέρει να πουλήσει μέσα στο 2015 50 εκατομμύρια SΑΜSUΝG Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge. Ο ίδιος αριθμός έχει προβλεφθεί από αρκετούς αναλυτές στο παρελθόν, αλλά υπάρχουν και οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις που αναφέρουν έναν αριθμό γύρω στα 70 εκατομμύρια για το 2015.

Τα τελευταία Galaxy S6 και S6 Edge της Samsung έχουν θετική αποδοχή σε κριτικές και φαίνεται να τα πηγαίνουν αρκετά καλά με τις πωλήσεις, αν και περιμένουμε τα επίσημα νούμερα από την SΑΜSUΝG για επιβεβαίωση. Τα επίσημα νούμερα μπορεί να ανακοινωθούν στο Samsung Investors Forum 2015, το οποίο διοργανώνεται στην Σεούλ.