Όλοι φοράμε τζιν μερικές φορές και αν είστε ο τύπος που του αρέσει να έxει το smartphone του στην πίσω τσέπη του τζιν του, αυτό δεν είναι πάντα το πιο ασφαλές μέρος.

Απλά ρωτήστε τους ιδιοκτήτες του iPhone 6 plus, οι οποίοι λυγίζουν τα smartphοnes τους όταν κάθονται. Μια εταιρεία με την επωνυμία Joe’s jean δημιούργησε νέα τζιν που απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες και τα οποία διαθέτουν μια ειδική θήκη στο πίσω μέρος μόνο για το smartphοne σας. Η θήκη έχει κατάλληλο μέγεθος ώστε να χωράει το iPhone, αλλά θα ταιριάζει και σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή με παρόμοιες διαστάσεις.

Η θήκη για το κινητό είναι λίγο πιο πάνω και στα δεξιά της πίσω τσέπης, με το smartphοne

να τοποθετείται πιο κοντά στο ισχίο σας. Πάνω από την τσέπη για το smartphοne, όπου κανονικά θα βρισκόταν η ετικέτα σε μερικά τζιν, υπάρχει μια τσέπη με σκοπό να δέχεται μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Η μπαταρία ίσως φαίνεται αρκετά περίεργη μέσα στην τσέπη ενός τζιν, αλλά θα φορτίζει το iPhone 6 σας, έως και 85%, και τα παλαιότερα μοντέλα iPhone, έως και 100%. Τα τζιν είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και η μπαταρία είναι αφαιρούμενη ώστε να μπορείτε να πλύνετε τα τζιν χωρίς να βραχυκυκλώνει. Φαίνεται πως η θέση θα καθιστά δύσκολο να συνδέσετε την μπαταρία στο smartphοne σας, δεδομένου ότι θα πρέπει να γίνει με το ένα χέρι.