Ακολουθώντας το παράδειγμα του Facebook Messenger, η Google λανσάρει επίσημα τη web έκδοση της υπηρεσίας Hangouts (διαθέσιμη στο hangouts.google.com) από την οποία μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά την επικοινωνία με τις επαφές σας μέσω γραπτών μηνυμάτων, κλήσεων και βιντεοκλήσεων.

“Λανσάρουμε έναν νέο τρόπο χρήσης της υπηρεσίας Hangouts. Από τη νέα ιστοσελίδα θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις κορυφαίες λειτουργίες του Hangouts μέσα από τον browser, ενώ θα σας εμφανίζετε στο background μια νέα εικόνα κάθε μέρα.

Στείλτε μήνυμα σε κάποιον φίλο ή ξεκινήστε μια ομαδική συνομιλία έως και 100 ατόμων! Πείτε περισσότερα χρησιμοποιώντας φωτογραφίες, χάρτες, emoji, stickers και GIFs. Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή μέσω video δωρεάν έως 10 άτομα και μείνετε συγχρονισμένοι με τις αντίστοιχες εφαρμογές για Android και iOS”

 

Άλλη μια ιστοσελίδα, υπηρεσία από την Google. Το Google Hangouts τελικά απέκτησε τη δική του σελίδα: hangouts.google.com

Η ιστοσελίδα είναι μια ολοκληρωμένη web client εφαρμογή που θα σας δώσει πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά του Google Hangouts, συμπεριλαμβανομένων και των κλήσεων φωνής και ήχου.

Αν έχετε χρησιμοποιήσει ήδη το Hangouts στο Gmail, η διασύνδεση φαίνεται να είναι σε μεγάλο βαθμό παρόμοια, με κύρια διαφορά μια μεγαλύτερη λίστα επαφών και μια τυχαία επιλεγμένη ταπετσαρία.

Η νέα Web έκδοση της υπηρεσίας Google Hangouts είναι γεγονός!

Προηγουμένως, ο μόνος επίσημος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στο PC σας ήταν μέσω μιας επέκτασης του Chrome, μιας desktop εφαρμογής Chrome ή μέσω κάποιας άλλης υπηρεσίας της Google, όπως το Gmail ή το Google+.

Η νέα διαδικτυακή εφαρμογή θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε στο Hangouts από όλες τις πλατφόρμες σας.

Έτσι από σήμερα μπορείτε να χαρείτε την υπηρεσία Hangouts μέσω web interface.

Πηγές: secnewsgr.kinsta.cloud, www.techgear.gr