Το iPad Pro μπορεί να Κάνει την εμφάνισή του Τον Σεπτέμβριο στο Apple Event

Η Apple επιφυλάσσει μια συνέντευξη Τύπου στις 9 Σεπτεμβρίου, όπου η εταιρεία θα παρουσιάσει τα νέα iPhones της, μια νέα τηλεόραση της Apple και πρόσφατα ακούσαμε ότι θα εισάγει επίσης ορισμένα νέα iPads.

Υπήρχαν φήμες ότι το νέο iPad Mini 4 και iPad Pro με οθόνη 12,9 ιντσών θα ανακοινωθεί στην εκδήλωση αυτού του μήνα, αν και τώρα φαίνεται ότι το iPad Pro δεν μπορεί να παρουσιαστεί μέχρι τον Οκτώβριο.

Η είδηση έρχεται σε μία έκθεση από την Apple Insider και η Apple θα ανακοινώσει προφανώς το νέο iPad Pro τον επόμενο μήνα και επίσης θα αρχίσει την πώληση των συσκευών πριν από το τέλος του Οκτωβρίου,

Το iPad Pro φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει με μια οθόνη 12,9 ιντσών με ανάλυση 2048 x 2732 pixels, η συσκευή επίσης φημολογείται ότι θα τροφοδοτείται από έναν νέο επεξεργαστή της Apple A9X η οποία δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Δεν είμαστε σίγουροι ακόμα για το αν το νέο iPad Mini 4 θα ανακοινωθεί στην εκδήλωση της Apple την επόμενη εβδομάδα, ή αν θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την εκδήλωση του Οκτωβρίου για να δούμε αυτή τη συσκευή. Μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τα νέα iPhones, αλλά και τη νέα Apple TV, στην εκδήλωση της Apple τον Σεπτέμβριο.

Το iPad Pro φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει με μια οθόνη 12,9 ιντσών με ανάλυση 2048 x 2732 pixels, η συσκευή επίσης φημολογείται ότι θα τροφοδοτείται από έναν νέο επεξεργαστή της Apple A9X η οποία δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Δεν είμαστε σίγουροι ακόμα για το αν το νέο iPad Mini 4 θα ανακοινωθεί στην εκδήλωση της Apple την επόμενη εβδομάδα, ή αν θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την εκδήλωση του Οκτωβρίου για να δούμε αυτή τη συσκευή. Μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τα νέα iPhones, αλλά και τη νέα Apple TV, στην εκδήλωση της Apple τον Σεπτέμβριο.