Την περασμένη εβδομάδα το νέο smartphone Samsung Galaxy S7 εμφανίστηκε σε ορισμένα σημεία αναφοράς, και η συσκευή αναφερόταν με έναν Qualcomm Snapdragon 820 επεξεργαστή.

Ακούσαμε, επίσης και ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με ένα νέο επεξεργαστή Exynos της Samsung,  τον Exynos 8990 και τώρα το μοντέλο της Samsung S7 επανεμφανίστηκε, αυτή τη φορά με το νέο επεξεργαστή Exynos 8990.

Η Samsung συνήθιζε να παρουσιάζει δύο εκδόσεις του επεξεργαστή της σειράς S της, ένα με επεξεργαστή Snapdragon και ένα με επεξεργαστή Exynos, παρά το γεγονός ότι σταμάτησε να το κάνει αυτό με την έναρξη του S6.

Ο λόγος που το Galaxy S6 δεν κυκλοφόρησε με Snapdragon οφειλόταν προφανώς σε προβλήματα υπερθέρμανσης με τον Snapdragon 810.

Με το νέο μοντέλο S7 της Samsung να εμφανίζετε στα σημεία αναφοράς με δύο διαφορετικούς επεξεργαστές, φαίνεται ότι η Samsung σκοπεύει να ξεκινήσει τα νέα της μοντέλα με δύο επιλογές επεξεργαστή, κάτι που φυσικά θα μπορούσε να αλλάξει από τη στιγμή που οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν.

Έχουμε ήδη ακούσει ότι το νέο μοντέλο S7 έχει οθόνη 5,7 ιντσών, με QHD ανάλυση  2560 x 1440 pixels, ενώ η συσκευή αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει με 4GB μνήμης RAM και 64GB  χώρο αποθήκευσης.

Υπήρχαν επίσης λεπτομέρειες σχετικά με τις κάμερες, που περιελάμβαναν μία 5 megapixel μπροστινή κάμερα και μία 16 megapixel κάμερα στο πίσω μέρος, ίδιες με εκείνες  του μοντέλου S6, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν από τη στιγμή που θα παρουσιαστεί το S7.

Αναμένουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο κινητό της Samsung, στις αρχές του επόμενου έτους, και όταν θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευή, θα σας ενημερώσουμε.