Οι κατασκευαστές της Hidden, που βρίσκοντια πίσω από το δημοφιλές και πολύ μοναδικό φορητό ηχείο Bluetooth, που αρχικά ξεκίνησε στην ιστοσελίδα Kickstarter crowdfunding ,πίσω στο 2012, παρουσίασαν την τελευταία δημιουργία τους ,το HiddenHUB, που έχει τη μορφή ενός smart speaker το οποίο συνδυάζει ασύρματη HD ήχου και έναν μινιμαλιστικό διαχρονικό σχεδιασμό.

Η ομάδα ανάπτυξής του εξηγεί λίγα περισσότερα για το νέο έξυπνο ηχείο της, την έμπνευσή του, το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα του

Το HiddenHUB είναι το πρώτο πραγματικά έξυπνο ηχείο. Κάνει πράγματα που κανένα άλλο σύστημα ηχείων δε μπορεί να κάνει: ανιχνεύει πότε είστε στο σπίτι, προσαρμόζει τον ήχο με το σχήμα του δωματίου σας, και σας περιβάλλει με την πιο καθηλωτική εμπειρία ήχου.

Το ηχείο HiddenHUB πάντα σκέφτεται και πάντα δουλεύει: φέρνει την αίθουσα συναυλιών στο σαλόνι σας. Με τους έξυπνους αισθητήρες του και τον κατάλληλο logic board του, το HiddenHUB αναλύει τη διαρρύθμιση ενός δωματίου και προσαρμόζει δυναμικά το προφίλ του ήχου για να χωρέσει σε αυτό το χώρο. Διανέμει τις συχνότητες και ρυθμίζει ατομικά τη δύναμη του κάθε οδηγού, προκειμένου να καλύψει ομοιόμορφα κάθε γωνία του δωματίου με πλούσιο ήχο. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πια νεκρά σημεία: δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο, θα έχετε πάντα την εμπειρία του τέλειου ήχου.

Εγγενώς συμβατό με όλες τις βασικές τεχνολογίες, το HiddenHUB θα επιτρέψει σε εσάς να στήσετε πολλαπλά ηχεία γύρω στο σπίτι για να δημιουργήσετε μια πραγματική εμπειρία MultiRoom. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για γέφυρες ή περίπλοκες εφαρμογές: λειτουργεί εγγενώς στο AirPlay, DLNA και Bluetooth. Αν δεν έχετε δίκτυο Wi-Fi, το ηχείο HiddenHUB θα δημιουργήσει το δικό του 5GHz δίκτυο Wi-Fi audio streaming με το πάτημα ενός κουμπιού. Παίζει την ίδια μουσική σε όλους τα ηχεία ή διαφορετικά τραγούδια σε κάθε δωμάτιο από τοπικές συσκευές.