Σχέδια από ένα αναδιπλούμενο σύστημα διέρρευσαν στο διαδίκτυο

Η Samsung είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές smartphone που πειραματίζονται με το σχήμα του κινητού. Πέρυσι στην IFA 2014, ο κορεατικός κολοσσός τεχνολογίας εξέπληξε τους πάντες όταν παρουσίασε το Galaxy Note Edge, ένα τηλέφωνο που διαθέτει μια πρόσθετη κυρτή πλευρά στην οθόνη του.

Λοιπόν, πιθανότητα φέτος, η Samsung θα το κάνει και πάλι – φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο που σκεφτόμαστε ότι θα πρέπει να μοιάζει ένα smartphone. Έχουμε μιλήσει για το project Valley (ή project V) της εταιρίας εδώ και αρκετό καιρό . Είναι το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στο κοινό, το συντομότερο τον Ιανουάριο του 2016.

Ενώ ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της συσκευής έχουν ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο, ακόμα δεν έχουμε καμία ιδέα για το πώς θα μοιάζει το τηλέφωνο και πώς θα λειτουργεί ο αναδιπλούμενος μηχανισμός.

Παρ ‘όλα αυτά, τα παιδιά της Patently Mobile ανακάλυψαν μια πατέντα που θα μπορούσε να αποκαλύψει το πώς η Samsung χειρίζεται το πρόβλημα αναδίπλωσης.

Μπορεί το Project Valley να μοιάζει κάπως έτσι

Σύμφωνα με τα στοιχεία που φαίνονται στην πατέντα , η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα νέο “σύστημα μεντεσέ”, το οποίο θα κρατάει τα μέρη της πτυσσόμενης οθόνης. Έτσι, τα δύο τμήματα θα ενώνονται μαζί δυνάμει ενός υλικού που θα μοιάζει με πλέγμα και θα δρα σαν μεντεσές. Με την αναδίπλωση της οθόνης θα δημιουργείται επίσης ένα κοίλωμα στη μέση (αυτό ίσως εξηγεί και το όνομα Project Valley).

Προηγούμενες πληροφορίες μας κάνουν να πιστεύουμε ότι η Samsung εξετάζει αυτή τη στιγμή δύο εκδόσεις του πτυσσόμενου smartphone, το ένα με Snapdragon 620 στο εσωτερικό και το άλλο με ένα τσιπ Snapdragon 820 κάτω από την κουκούλα.

Και τα δύο μοντέλα θα έχουν 3GB μνήμης RAM και μια υποδοχή κάρτας microSD για περαιτέρω αποθήκευση. Επιπλέον, η άτυπη συσκευή θα διαθέτει μια μη-αποσπώμενη μπαταρία κάτω από την κουκούλα. Ίσως να θυμάστε ότι η Samsung λέγεται ότι δοκιμάζει τον Snapdragon 820 για το Galaxy S7, το οποίο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην αγορά προς το τέλος του Φεβρουαρίου το 2016.

Έτσι, αν οι πρόσφατες φήμες είναι αληθινές, αυτό σημαίνει ότι το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung θα κυκλοφορήσει ένα μήνα νωρίτερα. Ωστόσο, μόλις σήμερα σας είπαμε ότι οι πρώτες συσκευές που θα έχουν το Snapdragon 820 θα βγουν ​​το 1ο τρίμηνο του 2016.

Ο Ιανουάριος φαίνεται να είναι πολύ σύντομα, γι ‘αυτό δεν θα πρέπει να λάβουμε όλες αυτές τις πληροφορίες σχετικά με το αναδιπλούμενο ακουστικό τόσο σοβαρά υπόψη μέχρι να το ακούσουμε από μια πιο αξιόπιστη πηγή.