Υπάρχουν πολλών ειδών αυτόματων πωλητών στον κόσμο! Θα έλεγε κανείς πως  μπορείς να βρείς τα πάντα, το ότι θα αγοράζεις όμως αυτοκίνητο φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας για κάποιους.

Ναι, καλά ακούσατε o καινούριος αυτόματος πωλητής μόλις έκανε την εμφάνιση του στο Nashville από την εταιρία Carnava, και διαθέτει πέντε ορόφους. Αυτός ο γυάλινος πύργος μπορεί να φιλοξενήσει είκοσι αυτοκίνητα. Οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν  ένα σημείο υποδοχής και τρία σημεία από τα οποία ο πελάτης μπορεί να παραλάβει το αυτοκίνητο του.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=FnHaPVP-opw” width=”740″]

Η διαδικασία για την απόκτηση του αυτοκινήτου είναι η εξής: Αφού ο καταναλωτής κάνει την αγορά του μέσω διαδικτύου, πηγαίνει στο σημείο που βρίσκεται ο αυτόματος πωλητής. Εκεί το μόνο που έχει να κάνει είναι να ρίξει το ειδικό χαρτονόμισμα στη σχισμή( Carvana – branded coin) του πωλητή ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία.

H Carvana ετοίμασε ένα ψηφιακό βίντεο που δείχνει την διαδικασία της διανομής του αυτοκινήτου. Αυτό το παρέχει στους πελάτες της, σε περίπτωση που θέλουν να μοιραστούν την εμπειρία τους στα social media του διαδικτύου.

Αφού ο ιδιοκτήτης αγοράσει  το αυτοκίνητο έχει  εφτά ημέρες να αξιολογήσει την απόφαση του. Αν θέλει δηλαδή  να προχωρήσει η διαδικασία ή να την ακυρώσει.

Θα θέλατε και σεις να κάνετε δικό σας ένα αμάξι από τον αυτόματο πωλητή αλλά δεν μένετε στο Nashville; Κανένα πρόβλημα! Η εταιρία επιδοτεί με 200$ το κόστος της πτήσης  του πελάτη καθώς και την μεταφορά του από το αεροδρόμιο του Nashville στον χώρο τους!

“Στην αρχή θύμιζε χαζή ιδέα, παρ’ όλα αυτά όσο πιο πολύ το σκεφτόμουν τόσο πιο έξυπνο φάνταζε! Ένα συχνό παράπονο των πελατών είναι  “το παζάρι” για την τιμή με τον υπάλληλο του καταστήματος.” είπε ένας από τους ιδρυτές της απίθανης αυτής επιχείρησης. Έτσι με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεις όλη αυτή τη χρονοβόρα και άβολη  διαδικασία και μπορείς εύκολα και γρήγορα μέσω ενός υπολογιστή και του πωλητή αυτού να προμηθευτείς το αυτοκίνητο σου!

.