Το LinkedIn μόλις έδωσε στην εφαρμογή του μια σημαντική ενημέρωση

Η εταιρεία κυκλοφόρησε μια ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής του, την Τρίτη. Η νέα εφαρμογή, η οποία για πρώτη φορά κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο, αρχίζει να μοιάζει περισσότερο με το Facebook και άλλες εφαρμογές των social media.

Όπως το Facebook, η νέα εφαρμογή του LinkedIn επικεντρώνεται γύρω από ένα κεντρικό  feed, το οποίο σας δείχνει ενημερώσεις από ανθρώπους του δικτύου σας και το περιεχόμενο που μοιράζονται στο LinkedΙn. Παρόμοιο με το News Feed του Facebook, η εφαρμογή φιλτράρει ποιες ενημερώσεις θα βλέπετε, βασισμένη στα ενδιαφέροντά σας – και η εταιρεία λέει ότι το χαρακτηριστικό θα γίνει καλύτερο με την πάροδο του χρόνου, καθώς χρησιμοποιείτε περισσότερο την εφαρμογή.

Το feed στην αρχική σελίδα είναι δομημένο πολύ όπως η πρόσφατα ανανεωμένη Pulse εφαρμογή του LinkedΙn

, έτσι μπορείτε επίσης να βλέπετε αναρτήσεις από τους ανθρώπους σε όλο το δίκτυο και άρθρα που είναι δημοφιλή μεταξύ των ανθρώπων με παρόμοιες εργασίες.

Έξω από το feed, υπάρχει μια ενότητα “Το δίκτυό μου”, το οποίο σας προτείνει ανθρώπους που μπορεί να γνωρίζετε, καθώς και ενημερώσεις σχετικά με φίλους που είστε συνδεδεμένοι, όπως επετείους εργασίας και νέες θέσεις εργασίας. Αν αυτό σας ακούγεται οικείο, συμβαίνει επειδή είναι παρόμοιο με το Connected app του LinkedΙn, το οποίο περιστρέφεται γύρω από τέτοιου είδους ενημερώσεις.

Επιπλέον, η ενημερωμένη εφαρμογή περιλαμβάνει τα πρόσφατα ανανεωμένα χαρακτηριστικά μηνυμάτων και μια αναθεωρημένη λειτουργία αναζήτησης που το LinkedΙn λέει ότι είναι 300% πιο γρήγορα από ότι το προηγούμενο app.

Όλα τα νέα χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα τώρα για iOS και Android.