An tweet can be μεταδοθεί από το Twitter με τον ίδιο τρόπο που μεταδίδεται μια πυρκαγιά. Το μόνο που χρειάζεται is a πάτημα ενός κουμπιού και ο καθένας μπορεί να βοηθήσει στην ώθηση των 140 χαρακτήρων A little πιο μακρυά στο internet. Το φαινόμενο γραφικά απεικονίζεται κάπως έτσι.

The “Where Does My Tweet Go” is a μικρό εργαλείο ανάλυσης του Twitter που αναπτύχθηκε από την Γαλλική MFG Labs. It is a πολύ απλή ιδέα. Αντί απλά σας αναφέρει πόσες φορές κάποιο από τα tweets σας (ή κάποιου άλλου) became retweeted, ανιχνεύει την εξάπλωση του από άτομο σε άτομο σε άτομο, Graphics.

Any γραφική παράσταση ξεκινά με μια τελεία in the centre

of που συμβολίζει το αρχικό tweet, με ένα δαχτυλίδι γύρω από την τελεία που συμβολίζει το πρώτο κύμα of retweets. Any ομόκεντρος κύκλος αντιπροσωπεύει ένα ακόμη κύμα, σαν τους ομόκεντρους κύκλους σε μια λίμνη.

Προς το παρόν, η υπηρεσία είναι ακόμα σε μορφή beta, έτσι η επιλογή of tweets είναι μάλλον περιορισμένη. Μπορείτε να εγγραφείτε για να δοκιμάσετε την spread των δικών σας (αν είστε αρκετά δημοφιλής) ή να δείτε γραφικά από άλλα tweet. Κρίμα που το tweet με το hacked Associated Press δεν έγινε γράφημα. Αυτό θα ήταν σαν μια έκρηξη που θα άξιζε να δούμε. Ίσως (αλλά ελπίζουμε όχι) την επόμενη φορά αναφέρει το Gizmodo.