The WhatsApp δοκιμάζει μια νέα λειτουργία ομαδικών κλήσεων σε συσκευές macOS, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν ομαδικές κλήσεις με επιλεγμένο αριθμό συμμετεχόντων.

According to the WABetaInfo, νωρίτερα δεν ήταν δυνατή η έναρξη μιας ομαδικής κλήσης, καθώς το κουμπί είτε ήταν απενεργοποιημένο είτε δεν λειτουργούσε στο macOS.

See also: WhatsApp: How you can check if it uses a microphone in the background

"Μετά την εγκατάσταση της τελευταίας ενημέρωσης WhatsApp beta για macOS 23.10.0.70 από την εφαρμογή TestFlight, ανακαλύψαμε ότι το WhatsApp κυκλοφορεί μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν ομαδικές κλήσεις και είναι διαθέσιμη σε ορισμένους δοκιμαστές beta!“, αναφέρει το WABetaInfo.

Το site αναφέρει, επίσης, ότι η νέα λειτουργία θα επιτρέπει στους users να δημιουργούν μια νέα ομαδική κλήση με άτομα που δεν ανήκουν στην ίδια ομάδα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξετε την καρτέλα κλήσεων και να πατήσετε το κουμπί για την πραγματοποίηση κλήσης.

See also: WhatsApp Plus: Τι είναι – Πρέπει να το χρησιμοποιείτε;

Σε αυτήν την ενότητα της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μια νέα ομαδική κλήση επιλέγοντας τα άτομα που θέλουν να προσθέσουν στην κλήση.

Η αναφορά ισχυρίζεται ότι οι users θα μπορούν να επιλέξουν έως και επτά άτομα σε αυτήν την ενότητα, αλλά έως και 32 άτομα θα μπορούν να συμμετάσχουν σε ομαδικές φωνητικές calls

αργότερα.

Στο μεταξύ, το WhatsApp φέρεται να εργάζεται και σε ένα broadcast channel conversation στο Android, που θα φέρει και 12 νέες λειτουργίες. Οι δυνατότητες αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, διεπαφή ανταλλαγής μηνυμάτων πλήρους πλάτους στη chat, κατάσταση επαλήθευσης, αριθμό followers, περιγραφή καναλιού, κατάσταση ορατότητας, απόρρητο και αναφορά.

See also: WhatsApp: Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σε πολλά τηλέφωνα

Το WhatsApp είναι ένα δημοφιλές messaging app το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν Messages, photos, Video, και άλλα Archives. Αν και ξεκίνησε μόνο ως ένα απλό messaging app, έχει γίνει ένας ολοκληρωμένος τρόπος επικοινωνίας για πολλούς ανθρώπους στον κόσμο. Είναι εύκολο στη χρήση και διατίθεται δωρεάν. Ωστόσο, το πιο σημαντικό, είναι ότι η Meta (στην οποία ανήκει το WhatsApp) φροντίζει να κάνει διάφορες ενημερώσεις στην εφαρμογή για να φέρνει νέα χαρακτηριστικά και να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία στους χρήστες.

Πηγή: www.siasat.com