Τον περασμένο μήνα, ακούσαμε για πρώτη φορά για ένα νέο μοντέλο iPhone της Apple που αναμένεται να αντικαταστήσει το iPhone 16 Plus το 2025: το iPhone Slim.

Ο Jeff Pu από την Haitong Securities μίλησε γι’ αυτό το μοντέλο σχεδόν πριν από έναν μήνα. Το τηλέφωνο θα έχει πιο λεπτό σχεδιασμό, οθόνη 6,6 ιντσών και τιμή που θα ξεπερνά αυτή του iPhone 17 Pro Max.

Μια άλλη αναφορά αποκάλυψε ότι αυτή η συσκευή θα διαθέτει σώμα από αλουμίνιο, μικρότερες εγκοπές στην κορυφή της οθόνης για το Dynamic Island και βελτιωμένη κάμερα FaceTime στο μπροστινό μέρος. Η μονάδα της πίσω κάμερας θα μετακινηθεί από την αριστερή γωνία του πίσω πλαισίου στο επάνω κέντρο.

Read more: How to save money on streaming services?

Σήμερα, ο Mark Gurman, αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά iPhone 17 στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο του, Power On. Σύμφωνα με τον Gurman, που διαθέτει πολλές πηγές και επαφές εντός της Apple, τα απίστευτα γρήγορα iPad Pro (2024) που κυκλοφόρησαν τον περασμένο μήνα είναι μόνο η αρχή μιας τάσης της Apple προς πιο λεπτά προϊόντα, όπως το MacBook, το Apple Watch και το iPhone.

Ο Gurman αναφέρει ότι η Apple εργάζεται για την ανάπτυξη ενός “αρκετά πιο λεπτού τηλεφώνου” που θα είναι έτοιμο για τη σειρά iPhone 17 το 2025. Αυτό υποδηλώνει ότι συγκεκριμένα μοντέλα της σειράς iPhone 17 θα ακολουθήσουν τις προηγούμενες αναφορές για το iPhone Slim, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025. Ο δημοσιογράφος του Bloomberg δηλώνει ότι η Apple επιδιώκει να προσφέρει στους καταναλωτές τα πιο λεπτά και ελαφριά προϊόντα σε κάθε κατηγορία συσκευών που διαθέτει.

Κάποτε, η Apple αναγκάστηκε να προσθέσει πάχος στις συσκευές της για να φιλοξενήσει μεγαλύτερες μπαταρίες, βελτιωμένες κάμερες και περισσότερες δυνατότητες. Ωστόσο, χάρη στα νέα εντυπωσιακά chip και τη διπλή τεχνολογία OLED που προσφέρει πιο λεπτή οθόνη στα νέα tablet M4 iPad Pro, το τελευταίο μοντέλο είναι αισθητά πιο λεπτό από την έκδοση του 2022.

Read more: Apple: wage discrimination lawsuit against women

Για παράδειγμα, το iPad Pro 13 ιντσών (2024) έχει πάχος μόλις 5,1 mm, δηλαδή 20% πιο λεπτό από το πάχος των 6,4 mm του μοντέλου του 2022. Επιπλέον, το νέο iPad Pro 13 ιντσών (2024) ζυγίζει 1,28 λίβρες, σε σύγκριση με τις 1,5 λίβρες του προηγούμενου μοντέλου. Πιο λεπτό και ελαφρύτερο μπορεί να γίνει το νέο mantra της Apple στα επόμενα χρόνια.

Source: phonearena