Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo λέει ότι το επερχόμενο Apple Watch Series 10 πιθανότατα θα διαθέτει πιο λεπτό πλαίσιο και μεγαλύτερη οθόνη, σε σύγκριση με το Apple Watch Series 9.

Ο Kuo λέει ότι τα τρέχοντα μεγέθη είναι 41mm και 45mm και αναμένεται να φτάσουν τα 45mm και 49mm αντίστοιχα. Σε αντίθεση με άλλες Devices Apple, αυτά τα μεγέθη αναφέρονται στο ύψος της θήκης του ρολογιού και όχι στο διαγώνιο μέγεθος οθόνης. Αλλά μια μεγαλύτερη θήκη σημαίνει αυτόματα και μεγαλύτερη οθόνη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Kuo, λοιπόν, η οθόνη του Apple Watch Series 10 θα είναι αρκετά μεγάλη, αν λάβουμε υπόψη ότι το τρέχον Apple Watch Ultra μετράται επίσης σε 49 mm.

See also: Πυροσβέστης πρόλαβε καρδιακή προσβολή χάρη στο Apple Watch

Αν ισχύουν οι εκτιμήσεις του Kuo, το νέο μικρότερο Watch θα είναι τόσο μεγάλο όσο το τρέχον μεγαλύτερο μοντέλο της Σειράς 9. Το νέο μεγαλύτερο μοντέλο θα πλησιάζει το μέγεθος της οθόνης του Ultra. Το Ultra θα εξακολουθεί να είναι λίγο πιο ογκώδες συνολικά, λόγω του παχύτερου σχεδιασμού από τιτάνιο.

See also: Το watchOS 11 φέρνει το “Live Activities” στο Αpple Watch

Μια μεγαλύτερη οθόνη θα μπορούσε να προσφέρει στους χρήστες μια βελτιωμένη εμπειρία προβολής, διευκολύνοντας την ανάγνωση ειδοποιήσεων και μηνυμάτων, την προβολή δεδομένων φυσικής κατάστασης και την αλληλεπίδραση με Applications

. Θα μπορούσε, ακόμα, να επιτρέψει την εμφάνιση περισσότερων πληροφοριών ταυτόχρονα, μειώνοντας την ανάγκη για συνεχές scrolling. Επιπλέον, τα πιο λεπτά πλαίσια, μπορεί να κάνουν το ρολόι να φαίνεται ακόμα πιο κομψό, ενώ ταυτόχρονα θα το καταστήσουν πιο άνετο στη χρήση.

Η μεγαλύτερη οθόνη και το λεπτό πλαίσιο θα κάνουν το Apple Watch Series 10 μια ακόμα πιο ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν ένα κομψό και λειτουργικό smartwatch.

See also: Η μέτρηση σακχάρου με Αpple Watch δεν απαιτεί πλέον iPhone

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Mark Gurman του Bloomberg ανέφερε ότι η Apple σχεδιάζει λεπτότερα σχέδια για τα επερχόμενα μοντέλα iPhone, Watch και MacBook Pro.

Οι φήμες για έναν σημαντικό επανασχεδιασμό του Apple Watch κυκλοφορούν εδώ και λίγο καιρό, αλλά δεν είναι σαφές εάν αυτό αναφέρεται στις εκτιμήσεις του Kuo ή αν το Apple Watch Series 10 θα είναι μια αναθεώρηση του ίδιου γενικού form factor.

Source: 9to5mac.com