Θέλατε ποτέ να μπορούσατε να σχεδιάσετε ψηφιακά και ποιοτικά, μοναδικές ευχετήριες κάρτες για τα γενέθλια, τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, ή οποιαδήποτε άλλη επέτειο νομίζετε; Το νεότερο μέλος της “οικογένειας Ashampoo”, είναι η εφαρμογή Ashampoo Photo Card, και θα σας δώσει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την επιθυμία σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ εύκολα ευχετήριες κάρτες για κάθε περίσταση από τις φωτογραφίες σας. Το λογισμικό προσφέρει δεκάδες πρότυπα για γενέθλια, διακοπές ή απλά για μια μικρή χειρονομία καλοσύνης. Χάρη σε μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας, το μέγεθος της εικόνας, η αντίθεση, η φωτεινότητα, ο κορεσμός μπορούν να βελτιστοποιηθούν γρήγορα και εύκολα. Μοιραστείτε τις ψηφιακές ευχετήριες κάρτες σας με email, μέσω Facebook, Picasa ή στο Ashampoo Web.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

Αποστολή ψηφιακών ευχετήριων καρτών
Πολλά πρότυπα για διάφορες περιπτώσεις.
Επεξεργασία εικόνας
Ανεβάστε κάρτες στο Facebook, Picasa ή το Ashampoo Web
Στείλτε τις ευχετήριες κάρτες σας άμεσα με Email
Υποστήριξη webcam

Τιμή: $19.99

Μπορείτε να κατεβάσετε την δοκιμαστική έκδοση του Ashampoo® Photo Card

Όροι Συμμετοχής

Κάντε like και στην σελίδα μας στο Facebook και κερδίστε 5 άδειες χρήσης της εφαρμογής Ashampoo® Photo Card.

Οι χρήστες που ήδη έχουν κάνει like στην σελίδα μας, μπορούν να κάνουν like, στην δημοσίευση του Facebook και όχι στo άρθρο του secnews.gr.

5 τυχεροί θα κερδίσουν από μία άδεια χρήσης της εφαρμογής.

[box type=”info” align=”aligncenter” ]Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 29.08.2013[/box]

Προσοχή! Τα likes θα πρέπει να γίνονται στην σελίδα μας στο Facebook για να μπορέσουμε να καταγράψουμε τα ονόματα για την κλήρωση. Tα “like” σε αυτή εδώ την δημοσίευση δεν θα μπουν στην κλήρωση αφού δεν θα μπορούμε να εξακριβώσουμε το όνομα.