Οι DDoS υπηρεσίες που υποτίθεται ότι έχουν συσταθεί από την ομάδα Lizard Squad εκθέτουν τα διαπιστευτήρια σύνδεσης των εγγεγραμμένων χρηστών. Η υπηρεσία LizardStresser DDoS-on-demand – μια υπηρεσία DDoS που τροφοδοτείται από hacked οικιακά routers φαίνεται να είναι απελπιστικά ανασφαλής.

Λεπτομέρειες από περισσότερους από 14.000 χρήστες – των οποίων οι κωδικοί πρόσβασης και τα ονόματα χρηστών υπάρχουν αποθηκευμένα σε μορφή απλού κειμένου, είναι ήδη στα χέρια του ερευνητή δημοσιογράφου Brian Krebs (και ίσως και του FBI).

Η ομάδα Lizard Squad που κατέβασε τα δίκτυα του Xbox Live και του PlayStation τα Χριστούγεννα, δημιούργησε μια ιστοσελίδα που προσφέρει υπηρεσίες DDoS για όλους, φυσικά επί πληρωμή.

Η υπηρεσία φαίνεται να έχει κερδίσει ήδη 11.000 δολάρια σε Bitcoins από τους εγγεγραμμένους χρήστες που είχαν καταβάλει χρήματα για τις παράνομες τους υπηρεσίες. Δείτε την εικόνα που δημοσίευσε ο Brian Krebs.

Βρετανική αστυνομία συνέλαβε την περασμένη εβδομάδα ένα δεύτερο μέλος της hacking ομάδας στο πλαίσιο μιας συνεχιζόμενης έρευνας που πραγματοποιούν οι ΗΠΑ σε συνεργασία με τη Βρετανία.