Την Τετάρτη, η Ubisoft κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του For Honor update – 2.05. Οι πληροφορίες για το patch, αποκαλύπτουν ότι η εταιρεία έχει διορθώσει μια σειρά σφαλμάτων και bugs που είχαν μολύνει το παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων με το Skill Indicator, τα Quit Penalties και άλλα. Δείτε παρακάτω όλα τα νέα και τις αλλαγές που έρχονται με το patch που κυκλοφόρησε στις 13 Φεβρουαρίου.

Faceoff

Το Skill Indicator widget δεν έδειχνε τη σωστή τιμή, οπότε αποφασίστηκε να απενεργοποιηθεί.

Quit Penalty

Διορθώθηκε ένα ζήτημα που προκαλούσε την εφαρμογή ενός Quit Penalty, όταν γινόταν δεκτή μια πρόσκληση σε άλλη ομάδα. Δεν θα υπάρχει πλέον κανένα Quit Penalty εάν ένας παίκτης αποφασίσει να αποχωρήσει και να συμμετάσχει σε μια ομάδα, ενώ είναι σε ένα Casual match, ωστόσο το να αποχωρήσει από ένα Ranked match για να συμμετάσχει σε άλλη ομάδα, εξακολουθεί να επιφέρει ένα Quit Penalty.

Fighters

Shugoki

Διορθώθηκε ένα ζήτημα που είχε σαν αποτέλεσμα  το “Headbutt” του Shugoki, να εφαρμόζει λανθασμένα το Uninterruptible Stance τόσο στον Shugoki όσο και στον αντίπαλό του κατά τη διάρκεια του Hit Recovery.

Διορθώθηκε ένα ζήτημα στο Zone Attack, που είχε σαν αποτέλεσμα τα “Headbutt” και Heavy Finisher να είναι 100ms πιο αργά από το αναμενόμενο.

Διορθώθηκε ένα ζήτημα που είχε σαν αποτέλεσμα ο Shugoki να μην είναι σε θέση να αντιδράσει σωστά μετά από ένα επιτυχές χτύπημα από έναν Soldier  ή έναν Pikemen.

Black Prior

Διορθώθηκε ένα ζήτημα που είχε σαν αποτέλεσμα το “Tenebris Rising” του Black Prior να είναι εγγυημένο, αφού ο αντίπαλος απέφευγε ένα Light Attack, ενώ ήταν Out of Stamina.

Τέλος, διορθώθηκε ένα ζήτημα που είχε σαν αποτέλεσμα το “Tenebris Rising” του Black Prior, να είναι εγγυημένο μετά από μια επιτυχημένη Superior Block Light Attack.