Ένας μεγάλος αριθμός Fedora 30 Beta images είναι τώρα διαθέσιμος για δοκιμή πριν από την τελική κυκλοφορία του, που έχει προγραμματιστεί να γίνει κοντά στα τέλη Απριλίου. Η ενημερωμένη έκδοση εισάγει βελτιώσεις απόδοσης για το DNF (Fedora’s package manager) και εκκίνηση χωρίς τρεμόπαιγμα στην οθόνη.

Προσφέρει επίσης δύο ευπρόσδεκτες προσθήκες στην ήδη μακρά λίστα των υποστηριζόμενων desktop environments.

Τόσο το Deepin όσο και το Pantheon desktop environment, θα προστεθούν στον κατάλογο των διαθέσιμων desktops που περιλαμβάνουν ήδη τα Xfce, KDE Plasma και Cinnamon μεταξύ άλλων. Το Deepin είναι ένα από τα πιο κομψά διαθέσιμα desktop environments και μαζί με τη σταθερότητα του λογισμικού της Fedora, πρέπει να είναι ένας φανταστικός συνδυασμός.

Έπειτα υπάρχει το Pantheon, ένα καθαρό και κομψό desktop environment, που δίνει έμφαση στον μινιμαλισμό και την ταχύτητα. Μαζί με το λογισμικό Fedora θα είναι ένας εξίσου ελκυστικός συνδυασμός.

Το πρόγραμμα Fedora ενθαρρύνει τους χρήστες να δοκιμάσουν την Beta έκδοση του Fedora 30.

Απλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι πρόκειται για μία Beta έκδοση. Αν θέλετε λοιπόν να τη δοκιμάσετε, χρησιμοποιήστε ένα άλλο μηχάνημα και όχι το ίδιο που χρησιμοποιείται στην καθημερινότητά σας, έως ότου εντοπιστούν και υποδειχθούν τυχόν σφάλματα που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να λάβετε όλες τις εκδόσεις του Fedora από τους παρακάτω συνδέσμους: