Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ήδη, η επόμενη ενημέρωση χαρακτηριστικών Windows 10 του 20H1, έχει φτάσει στο RTM με αριθμό build 19041.84. Τώρα, όπως ανακοίνωσε η εταιρία μέσω του χειριστή Windows Insider Twitter, κυκλοφόρησε επίσης τα επίσημα αρχεία ISO για το 20H1 RTM build.

Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τη νέα ενημέρωση στο Slow Insider ring από τον Δεκέμβριο του 2019. Ωστόσο τα τελευταία αρχεία ISO, επιτρέπουν στους χρήστες να εκτελούν μια καθαρή εγκατάσταση του Insider build 19041 στις συσκευές τους.

Πώς να κατεβάσετε το Windows 10 1904 ISO;

Για να κατεβάσετε το πιο πρόσφατο αρχείο ISO, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Windows Insider και συνδεθείτε με τον Microsoft λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, πηγαίνετε προς τα κάτω και επιλέξτε το “Windows 10 Insider Preview (SLOW) – Build 19041” από το μενού Select edition και κάντε κλικ στην Επιβεβαίωση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί στο πρόγραμμα Insider μέσω του Microsoft λογαριασμού σας.

Στη συνέχεια, επιλέξτε τη γλώσσα που προτιμάτε και κάντε κλικ στην επιλογή Επιβεβαίωση. Θα χρειαστούν μερικά λεπτά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία επικύρωσης πριν ξεκινήσει η λήψη. Ωστόσο, όπως αναφέρουν μερικοί χρήστες

, υπάρχει η πιθανότητα η διαδικασία επικύρωσης να κολλήσει για ώρες. Σε αυτή την περίπτωση, ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε όλα τα παραπάνω βήματα από την αρχή.

Το να επισκεφτείτε τη σελίδα Windows Insider στην εφαρμογή “Ρυθμίσεις” είναι μια πιο εφικτή επιλογή στην προκειμένη περίπτωση.

Είναι γνωστό ότι τα Insider Preview builds είναι πολλές φορές ασταθή, γι’ αυτό μην παραξενευτείτε αν παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα. Ωστόσο η νέα έκδοση φαίνεται σχετικά σταθερή, σε σχέση με άλλες και μάλλον δε θα αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα όταν τη χρησιμοποιείτε. Παρόλα αυτά δεν πρέπει ποτέ να παραλείπετε να κρατάτε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας πριν εγκαταστήσετε την ενημέρωση.

Αν ωστόσο δεν θέλετε να το ρισκάρετε, μπορείτε να περιμένετε για την σταθερή έκδοση Windows 10 2004, που αναμένετε να κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο. Η ενημέρωση χαρακτηριστικών θα περιλαμβάνει πολλές χρήσιμες λειτουργίες, όπως Cloud Download, αυτόματη επανεκκίνηση εφαρμογών και πολλά ακόμα.