Home workout: Η γυμναστική στο σπίτι είναι απαραίτητη αυτές της μέρες που λόγω COVID-19 δεν επιτρέπεται να επισκεφθούμε τους workout mentors μας. Γνωρίστε τους ΤΟΠ λογαριασμούς στο Instagram που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε fit!

Ακόμη και σε αυτές τις παράξενες στιγμές, οι γυμναστές και τα στούντιο γυμναστικής ενώνονται για να σας δείξουν ότι μπορείτε ακόμα να γυμναστείτε με παρόμοιο τρόπο όπως και πριν ανακοινωθούν τα μέτρα κοινωνικής απομάκρυνσης και απομόνωσης.

Ας δούμε παρέα τα 7 καλύτερα studios που θα σας βοηθήσουν να μείνετε σε φόρμα στην εποχή του κορωνοϊού.

F45

Το F45, το στούντιο άθλησης που γεννήθηκε στην Αυστραλία, μόλις ανακοίνωσε ότι κάνει προπονήσεις για στους ανθρώπους στο σπίτι – στριμάροντας το περιεχόμενο του. Σημειώστε ότι αυτό είναι ένα προνόμιο μόνο για τα μέλη του, οπότε θα χρειαστείτε τα διαπιστευτήρια του στούντιο για να συνδεθείτε.

Instagram Account: f45_training

1Rebel

Τα στούντιο που εδρεύουν στο Λονδίνο με την ονομασία 1Rebel, είναι γνωστά για τα δύσκολα προγράμματα γυμναστικής τους και η απομόνωση δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Η εταιρεία προσφέρει καθημερινά περιεχόμενο μέσω του IGTV.

Instagram Account: 1rebeluk

Core Collective

Ένα άλλο αγαπημένο στούντιο του Λονδίνου, το Core Collective, είναι γνωστό για τα πολυτελή στούντιο και τα σκληρά προπονητικά sessions του. Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα ​​από το Instagram livestream, το στούντιο έχει γυρίσει μια σειρά από προπονήσεις από τη δική τους συλλογή: την CCTV, η οποία ξεκινάει τη Δευτέρα.

Το Core Collective διαθέτει μια πλατφόρμα επί πληρωμή, όπου μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε £ 12,99 το μήνα ή το αντίστοιχο ποσό των £ 9,99 αν επιλέξετε να πληρώσετε για έναν ολόκληρο χρόνο ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στις προπονήσεις δύναμης, φυσικής κατάστασης, χαμηλής έντασης και γιόγκα.

Instagram Account: corecollective

Psycle Λονδίνο

Το στούντο αντοχής Psycle, κάνει stream

καθημερινά live προπονήσεις από το Instagram τους. Όποια και αν είναι η φυσική σας κατάσταση, έχετε την ευκαιρία να γυμνάσετε πλήρως το σώμα σας σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας.

Instagram Account: psyclelondon

The Foundry

Γυμναστήριο λειτουργικής άσκησης του Λονδίνου, το The Foundry, μας γυμνάζει #homestyle, με την προπονήτρια Laura Hoggins να μοιράζεται την καθημερινή της προπόνηση ζωντανά στο Instagram της. Ετοιμαστείτε για σκληρή γυμναστική και δείτε το σώμα σας να αλλάζει.

Instagram Account: foundryfit

Barry’s Bootcamp

Το Barry’s εξακολουθεί να παρακινεί τους ανθρώπους στο σπίτι με καθημερινές προπονήσεις του προγραμματισμένου περιεχομένου τους. Βρείτε τις ασκήσεις που σας ταιριάζουν μέσα από μια πληθώρα επιλογών για να δημιουργήσετε το δικό σας home workout πρόγραμμα.

Instagram Account: barrysuk

Digme / Another_Space

Η Digme και η πρόσφατα αποκτώμενη εταιρία τους Another_Space, ζητούν από τους ανθρώπους να κάνουν #keepdigging στο σπίτι – χωρίς να θυσιάζουν την κανονική προπόνηση τους μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούν να φτάσουν στο στούντιο. Τα προγράμματα δημοσιεύονται καθημερινά και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε μια προπόνηση και να συντονιστείτε στο IGTV.

Instagram Account: digmefitness