Μία δεύτερη οθόνη πάντα μπορεί να μας φανεί χρήσιμη, είτε στη δουλειά, είτε όταν χαλαρώνουμε παίζοντας ένα παιχνίδι στον υπολογιστή. Για όποιο λόγο και αν την θέλετε ωστόσο, σίγουρα θα συμφωνήσετε ότι μία δεύτερη οθόνη είναι πάντα πολύ χρήσιμη.

Το πρόβλημα είναι όμως ότι τα πρόσθετα μόνιτορ δεν είναι ακριβώς αυτό που θα λέγαμε εύχρηστα. Είναι ογκώδη, βαριά και δεν μπορούν να μεταφερθούν εύκολα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η φορητή οθόνη UPERFECT, 15,6 ιντσών θα μπορούσε να είναι αυτό που αναζητάτε. Ήδη έχει συγκεντρώσει τον θαυμασμό αρκετών χρηστών, που την έχουν βαθμολογήσει με 4,2 στα 5 αστέρια στο Amazon.

Αυτό το ελαφρύ, φορητό μόνιτορ προσφέρει μια εντυπωσιακή oθόνη FHD 1080P + HD πλάτους 15,6 ιντσών, δηλαδή μεγαλύτερη από τις περισσότερες οθόνες φορητών υπολογιστών που κυκλοφορούν το 2021. Η λειτουργία εμφάνισης τρία σε ένα, σάς επιτρέπει να επεκτείνετε την οθόνη σας, να την αντιγράψετε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια εντελώς νέα οθόνη. Και ανάλογα με το λόγο που θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να την προσαρμόσετε σε οριζόντια ή και κάθετη θέση για κατακόρυφες και οριζόντιες λειτουργίες

. Υπάρχουν ακόμη και ενσωματωμένα τετραπλά ηχεία που παράγουν καθαρό ήχο, οπότε δεν χρειάζεστε πρόσθετα.

Παρόλο που φαίνεται λίγο παράλογο να καταπολεμάτε την κόπωση που μπορεί να προκαλέσει η οθόνη με μια άλλη οθόνη, η συγκεκριμένη προσφέρει φίλτρα και δεν έχει δυνατό μπλε φως ώστε να μην καταπονεί τα μάτια σας και να μην καταστρέφει την όρασή σας. Η oθόνη LCD HDR διασφαλίζει ότι μπορείτε να απολαύσετε μηδενική παραμόρφωση και ευκρινή ποιότητα εικόνας, που δεν θα βλάψει τα μάτια σας όσο το τηλέφωνο ή το iPad σας.

Είναι εξοπλισμένη με θύρες τύπου C, mini HD, PD και micro-USB, οπότε ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να έχετε μια δεύτερη οθόνη όπου κι αν βρίσκεστε. Το πρωτόκολλο USB 3.1 σάς επιτρέπει ακόμη και να φορτίζετε το τηλέφωνό σας ενώ χρησιμοποιείτε την οθόνη. Οι περισσότερες οθόνες κοστίζουν μερικές εκατοντάδες δολάρια. Ωστόσο το UPERFECT Portable Monitor, είναι διαθέσιμο για μόλις 197,99 $ (166,47 euro), για περιορισμένο χρονικό διάστημα.