Η Amazon.com Inc (AMZN.O), φαίνεται ότι θα επιτρέψει σε μεμονωμένες ομάδες να αποφασίσουν για πόσες ημέρες αναμένεται να εργαστούν οι εταιρικοί υπάλληλοι από το γραφείο μέσα σε μια εβδομάδα, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Andy Jassy σε ένα μήνυμα προς τους υπαλλήλους του τη Δευτέρα.

Δείτε επίσης: Amazon: Χαλαρώνει κι άλλο τους ελέγχους υπαλλήλων για χρήση κάνναβης

Νωρίτερα, η πολιτική της Amazon απαιτούσε από τους υπαλλήλους της να επιστρέψουν στην κανονική τους εργασία στο γραφείο, από τις 3 Ιανουαρίου για τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα.

Στο μήνυμά του που αναρτήθηκε στο ιστολόγιο της Amazon, ο Jassy είπε ότι οι εταιρικοί υπάλληλοι της εταιρείας θα μπορούν να εργάζονται έως και τέσσερις εβδομάδες ετησίως πλήρως εξ αποστάσεως από οποιαδήποτε τοποθεσία στη χώρα απασχόλησης.

Δείτε ακόμα: Πώς να ελέγξετε για ψεύτικες κριτικές προϊόντων σε Amazon και άλλα sites;

Η Amazon, ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς εργοδότες στις Ηνωμένες Πολιτείες

, θα απαιτούσε επίσης από τους υπαλλήλους της, να είναι αρκετά κοντά στις ομάδες τους για να μπορούν να παρευρίσκονται στις συναντήσεις, μέσα σε χρονικό διάστημα μιας ημέρας.

Δείτε επίσης: Πώς να ελέγξετε για ψεύτικες κριτικές προϊόντων σε Amazon και άλλα sites;

Η εταιρεία, η οποία ξεκίνησε επιτόπιο εμβολιασμό για τους υπαλλήλους της στην πρώτη γραμμή στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Μάρτιο, έχει υιοθετήσει μια ευέλικτη προσέγγιση για να ανοίξει ξανά όπως η τεχνολογική εταιρεία Microsoft Corp (MSFT.O), η οποία δήλωσε ότι θα κάνει μία προσέγγιση ανά τοποθεσία σχετικά με το άνοιγμα των γραφείων της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.